![]() |
Re: Discutii diverse!
La multi ani si multa sanatate Toto!
|
Multumesc frumos! nu am mai intrat ca am avut probleme cu netul! Sa ne auzim de bine!
|
in curand o sa mai avem o masina .. pt tuning ! un GOLF ! mai multe soon !
|
Haideti sa mutam aici discutiile offtopic ! sa lasam acolo doar pozele si comentariile pe seama lor !
ORICE comment ! |
OK,se muta aici discutia de carturi...io nu ma dau ca nu am loc in scaun...cred ca e un motiv destul de bine batut in cuie :)
|
iei scaunu de la masina .. si-i pui sa ti-l monteze pe ala :))) !
|
salut baieti.. ma scuzati ca ma bag aiurea.. vroiam sa va intreb... daca vreti o confruntare insane vs crazy drivers la paintball
|
frate eu unu nu cred ca te-ai bagat aiurea ..... pt mine unu suna tentant ... acum sa vedem c zic si baieti :D .........
|
pai.. ok.. atunci...strangeti-va si voi minim 5 si dupa ce echpele sunt gata.. sun si fac rezervare la baneasa .. ca in alta parte nu se merita.. e terenul mic.
|
eu ma BAG sigur ... am medalie de la PAINTBall acasa ... am jucat in cupa Bancilor si am iesit pe locul III ... deci de abia mai astept sa casapesc pe cineva :lol:
|
i'm in too... can i bring my own gun ? :D :D :D
|
Banking & Finance Paintball Cup ... aici am participat :lol: ... deci astept sa rup cateva capete
|
phlow...eu zic sa ne retragem k vor sa ne casapeasca :D:D mamaaa cum au sarit cand au auzit de paint ball :D asta e bine...deja cred k s au strans echipele..mai trebuie doar sa stabilim o data :twisted: :twisted: :twisted:
|
ok..pai daca sunteti cel putin 5.. ce ziceti.. sambata e bine?
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2025 4Tuning