![]() |
Re: Honda Type R cu Unichip peste Hondata
Vad ca ai precizat, motorul vostru era un B, nu un K :) in presa se vorbea inca de acum 10 ani de B-uri duse la 9000-9500 rpm (pe Integra) si care nu aveau nici o problema
~Nautilus |
am si pus filmulet cu K-Pro pe K20 ... trebuie sa il intrebam pe Sandrei de la Cluj ca el are Hondata pe masina sa vedem la cat ii taie benzina :)
|
Quote:
Kproul are setare pt limitarea de turatie : se poate seta la oricat doreste posesorul fara o limitare din partea producatorului, superioara sau inferioara ! Fiecare isi cunoaste potenta motorului si a pieselor aftermarket de pe el si a modificarilor,asa ca o ridica la cat doreste! Eu personal am pus limitarea la 8600 RPM deoarece si modelul JDM SPEC a CTR-ului vine din fabrica cu limitarea setata la atat ,din fabrica la noi fiind la aproape 8200 EU si US SPEC(ACURA RSX TYPE S) . Foarte bine a mentionat Civic_EX ,faptul ca mai sus de atat nu rezista Arcurile de la supape pe variantele inainte de 2002,deoarece trebuie schimbate,dar si la variantele facelift,eu personal as schimba arcurile pt. siguranta. acel filmulet cu kpro pe k20 prezinta o masina mai modificata si nu doar cu kpro,pe langa admisie,evacuare,serpi,masina mai are si axe si valve spring si retainere. ;) oricum...merge FT TARE! Dupa ce voi merge in ungaria la setat masina ,voi face un dyno si voi posta rezultatele aici pe acest topic! REALE |
Quote:
|
Am aruncat acum un ochi pe graficele tale ACHIM si pe cele ale lui Tentean de cand avea Unichip, si am inteles foaarte usor si de ce il bateai pe strada desi puterea lui era mai mare masurata pe dyno. Concluzia e ca tu aveai pierderi in pneuri cu 20 cp mai mici decat Tentean. Mai uita-te odata pe graficele respective postate tot de tine si ai sa vezi ca in acceasi treapta a cincea (asta insemnand aceeasi viteza de rulare, de care depind pierderile in pneuri) masina ta pierde la turatia maxima 40 cp in timp ce a lui Tentean pierdea 60 cp. Nu stiu ce pneuri aveai tu si el, insa ale tale erau mult mai aecvate, evident.
|
Re: Chiptuning cu Unichip pe Honda Type R peste Hondata by MasterTuner
ok ...
chiar asa mare sa fie pierderea? :shock: |
pierdere in pneuri 20%?e prima oara cand aud asa ceva.scuzama ca intervin dar e prea ciudat
|
eu nu am mai zis nimic ...
daca atat pierde in pneuri... plus cat mai pierzi si in transmisie... plus ca aia 200 de cp nu sunt de fapt 200, ajungi sa ai vreo 70 cp la "asfalt" :( |
Cum vi se pare ca s-a miscat masina asta la curse la Tulcea?
|
bun bun!! tare Type-ul!! bravo!! nice Job!!
|
masina aste are si axele schimbate ?
|
Nu din cate mi-a zis proprietarul.
|
ciudat,mie mi-a zis ca are axe si 240 de cai pe dyno.
|
ce timp a scos cronometrat?
|
nu sunt de luat in considerare timpii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning