![]() |
Re: Ford Kuga 2.5 Turbo Individual vine la Paris
Motorul de pe Golf MKVI GTI are 210Cp! Deci, este un motor nou, sau imbunatatit!
3.6 pe Touareg? Pai una e motorul aspirat, si alta cel supraalimentat(TURBO) Exemplu: 2.0 FSI - 150Cp / 2.0TurboFSI - 200Cp |
arata foarte bine,am avut placerea sa-l zaresc in seara asta,un model de baza banuiesc ca era pe un albastru foarte deschis,prindea foarte bine culoarea.Prima data de la departare nu stiam ce masina e:D:D:D:D
|
Kuga in general a facut ceva senzatie in Germania.
Frumos model. |
Quote:
|
Quote:
Care este totusi logica? :) |
Acum asteptam cu mare interes transferarea cutiei automate si a tractiunii integrale pe Focus ! :D
|
:yikes: Pfuuaaii frate :yikes:
Ai loc in intr-un dasta...e o masina frumoasa nu am ce sa zic...:rolleyes2 Jentile sunt "criminale" :oops::oops: _____________________________ Pärerea mea _____________________________ |
aratachiar bine !!!
|
E crossover toata ziua. Se misca bine masina, am condus una ieri bucuresti-giurgiu-campina-bucuresti. Se tine bine pe sosea,nu pot sa ma plang.
|
Motorul este comun cu cel de pe S-max! Masina in realitate (KUGA) arata foarte bine asa ca sigur si aceasta va prinde pe piata.
@KTA87 - vezi la ce presiune lucreaza acel TFSi si la ce preziune lucreaza acest Duratec ... apoi ai sa intelegi de ce are "doar" 200, iar in timp o sa vezi diferente si de fiabilitate. |
frumos foc!
|
Desi nu ma omor cu SUV-urile, pot spune ca asta arata cel mai bine dintre ele (deocamdata, ca e pe vine si Volvo XC60). Singurul lucru dupa care nu ma omor e consola centrala si volanul in 4 spitze dar am vazut design mai urat si la alte SUV-uri, cum ar fi Tiguanul.
|
18 Attachment(s)
Poze live de la Paris
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning