![]() |
Re: E46 ... B 69 ***
:lol::lol:
Quote:
|
salut. daca nu sunt prea indiscre de unde ai luat nasucu cu 100 ron ? :lol: bafta cu titiu :)
|
100 euro nu 100 ron..daca era 100 ron imi luam si imi bagam si in bara unu:))
|
Quote:
|
hai cu pozeee :P ps: te astept sa dai un semn eventual sa iau si arcurile alea :D
|
1 Attachment(s)
a sosit cablu de navi ... :D
|
am montat navigatia mai tre modulul radio ...
|
salut am si eu o intrebare cati bani ai dat pe navigatie si daca e noua.
|
Quote:
|
prietene,stiu f bine despre ce era postul dar aveam nevoie de un rasp urgent la aceea intrebare nu de observatia tau prietene;)
|
Quote:
|
nu am fost atent si de aceea am pus aceea intrebare.merci frumos de raspuns
|
200 euro cablu la bavaria + 40 euro suportul de clima la bavaria ... mai tre sa iau un modul radio bm54 (dvd`ul il aveam ) ... am mai luat magazie cd ... si tre sa mai iau nishte aripi de tuning :))))))))))....
|
Salut, da-mi voie sa te felicit pentru o masina superba, visul tuturor, un e46 coupe si cabrio...
Salut, am vazut ca esti posesor si pasionat de E46... Voiam sa-ti atrag atentia, asupra unui club, de pasionati ai caroseriei E46, pe care vrem sa-l infintam. Asa cum baietii cu ursii au fanclub-ul lor, de ce sa nu avem si noi. Momentan noi purtam discutiile aici : https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/113567-discutii-e46-club.html Dar ulteriror vom face un site/forum dedicat ... Cel mai important lucru este ca duminica, 17 mai, ne vom intalni (putini multi cati om fi) pentru a ne cunoaste mai bine... Si am fi onorati daca ai participa si tu. Salut si o zi buna. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning