![]() |
Re:
Quote:
|
Ne pregateste o surpriza!!!!!!! :wink: nici macar o poza sau ceva informatii. oricum spor la munca si succes!!!!!:peace:
|
Nu-i stres... :wink:
|
va as arata niste poze cu golf 2 rosu a lui Sandu.. dar pana maine treaba ii confidentiala :roll:
|
bine zice flavia nu este fratilor nici un stres sa mai fie si cate o surpriza dar din cati tuningati umblati zilnic pe la mine nu ma mir ca sambata toata oradea va stii tot despre noul meu golfulet care vroiam sa fie secret: dar il scot la plimbare o saptamana si la db drag vine golfu rosu de manutza cu fratioru nou golfuletu negru aratam ce le poate tweterele :D si basii apoi rosu pleaca la reincarcare de extra sound si va fi nou nascut pe aprilie cu un biceps foarte accentuat
|
Re:
Quote:
|
super oferta gaji!!!!!! :D da totusi la ce ai vana in pariu asta cu ce te prezinti la miza asta????????
|
Re:
Quote:
vancea alex: eu am unu in golf vancea alex: siiiiiiii vancea alex: ........ vancea alex: rupe gajU: cite kindere? vancea alex: 1 bax vancea alex: ca io am doi kids si eu pun un bax la bataie!!!!!!!!!!!!!!!!!! HERTZ --VS-- JBL COPILASII NOSTRI CISTIGA ORICUM. |
ba gajule ce tzaran esti pai tu esenta nu ai aratat-o doar te intrebam ca ce nu stiau gti-urile jbl?ca eu am unu in golfu negru si rupe ,nici decum nu ma voi concura cu 1 jbl contra 4 hertz da stai ca iti dau peste nas garantat in aprilie cand vine golfu pe orizont extra full de decibelii!!! :D :D :D
|
dar apropo pe kindere nu ma dau la fund macar piciulini are placere din acest test. :D :D :D
|
intru si eu in joc cu un bax cu passatu meu :P...vama e aproape de locatie si sunt ieftine la duty free...sa nu uit sa imi iau pasaportul...
|
mei sfigmo din prunci nu facem profit si nu ne uitam la costuri !!!!!!deja esti amendat cu trei kindere unu la gaju doua mie!ai inteles? :D
|
hmmmmmmmmmmm...sa inteleg ca trebuie sa ma apuc de facut copii...pfuai...e greu mah...dar am sa incerc...pana una alta trebuie sa imi dati un manual de facut copii...io aici vorbeam de oo kinder nici decum de kinderi cu fetele de pe borsului...:D ...bafta
|
Re:
Quote:
pentru ca sunt tzaran trebuie sa mai dai un kinder,sandu(bonus) oricum ai noroc ca al meu inca nu poate rontai kindere!!! :lol: :lol: da vlade tu de cind te bagi la pariuri intre tatici? esti unu in devenire? :lol: :lol: |
gajule cand icepe piciu tau sa dea de kindere o sa ai si tu vreo 2 pungi din alea de metro pline cu jucariile din ele atuci te uiti frate aici e un sistem complect investitie :D atatea jucarii au astia doi ai meu ca ma pot profila pe un magazin de jucarii secon-hand :D apropo am parc de tuning in matchboxuri strangeti-le si voi ale voastre si facem un tuning show in miniatura!!!!!!!!!!!!!! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning