Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

catalin rs4 30-08-04 20:02

poi vin cu masina in tara....vin cu o afacere in tara... 8) nu trebuie sa beliti ochi la masina..eu te-am vazut de multe ori..trebuie sa opresti sa stam de vorba..data viitoare...cand ma vezi fam semn..si vorbim... :)

SpeedeR 31-08-04 20:30

femeia ideala... un vis pentru toti barbatii :cry: :cry: cum sa existe femeia ideala knd nici o persoana nu e perfecta?! :no: life sucks,nui asa?! :D

eu credeam k am gasit femeia care se apropia cel mai mult de ideal, fara micile defecte pe care toti le avem...dar, se pare k i was wrong :D :D :D

life goes on!!! si una romaneasca: mai are balta peshte!!! :peace:

lolek 05-09-04 12:05

toate ca toate ... da baietii sunt mai iubitori decat fetele ...

Femeia ideala? hmmm ... sa te placa sa o placi si sa nu va plictisiti niciodata unu de altu ... my parerea

angel_666 06-09-04 14:58

nu stiu care zicea ca nu exista femeia ideala...dar he was like totaly right...majoritatea femeilor care arata cat de cat bine sunt nishte tarfe...asha ca nu te potzi baza pe ele...shi restul automat nu se inscriu la categorie... :evil:

IS 18 BOG 06-09-04 17:21

tu indemni lumea sa sara pe \"urate\" .. nu-i adevarat
conteaza si aspectul dar daca te gandesti ca vrei sa cauti o fata cu care sa iti petreci mai tot restul vietii trebuie sa te uiti la mai multe .. atunci nu o iei ptr ca arata bine ... tre sa cunosti persoana nu te pui cu oricine ....

gandestete ca aceasta fata ideala cu balcoane si cu fund frumos trebuie sa iti creasca copii si mai tarziu nepotii .... daca pe fata asta o intereseaza doar silicoanele,parfumele, rujurile versace si armanii si alte accesorii fii tu sigur ca asta nu-i femeia ideala ... gandestete si la momentele de sacrificii in grup .....

sunt multe ...

IS 18 BOG 06-09-04 17:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
toate ca toate ... da baietii sunt mai iubitori decat fetele ...

Femeia ideala? hmmm ... sa te placa sa o placi si sa nu va plictisiti niciodata unu de altu ... my parerea

aha mai sunt si alti \" prosti \" ca mine ? uauu credeam ca-s pe cale de disparitie .... :)

lolek 06-09-04 17:47

... daca e sa o i-au asea ... cu fetele astea nu stu daca as gasi una ideala pe aici toa sunt numai si numai dupa bani ... mereu le aud \"uite=l pe ala ce masina si-a luat ... ce bratara are la mana bla bla bla\" tocmai deaia zic fata iedeala sa te placa sa nu va plictisiti unu de altu ... nu ma duc ies cu o fata in oras si ea imi povesteste ca la cunoscut pe unu cu bani ca plm ... :evil: detest lucrurile astea ... hmmm nu prea adik sigur nu o sa ma intelege-ti ... da lasa ca o sa fac o foaie mare de tot si sg trebuie sa ma intelege-ti ... bafta

maryo 06-09-04 18:39

Hmmmmmmm!
Femeia ideala sau barbatul ideal nu cred ca exista!Conteaza sa te intelegi cu persoana respectiva,sa incerci sa o intelegi si poate asa o relatie se apropie de perfectiune!
Cel mai mult conteaza cum si in ce vede fiecare PERFECTIUNEA!
Asta e secretul!

Eryka 06-09-04 21:07

bey :chillpill ... femeie ideala.. barbat ideal... cam greu de gasit... dar ganditiva ca majoritatea aveti aceste specimene langa voi!!!! :hug: NU le pierdeti!!! aveti grija!!! :tenisclap

B|shOp-VR6 06-09-04 22:13

Ce atata femeia ideala... eu stiu ca nu voi gasi femeia ideala asa k ma voi multumi cu una care sa ma inteleaga si cand sunt vesel si cand sunt suparat... una in care sa am incredere si care sa stie sa-mi castige increderea... in rest... unde e dragoste... nu te mai gandesti dak e femeia ideala sau nu...

pauladrian 14-02-05 15:21

femeia ideala :lol:
daca o arzi bine e a ta.nu mai scapi de ea.
bagameas sper sa nu vada forumul si ce am scris :oops:

Psycho 17-02-05 23:49

femeia .. zici ai ..

la femeie ii place pewla si banii

daca ai pewla nu ai bani ... daca ai bani nu ai pewla .. daca esti asa .. ea cauta pe altu :)

pauladrian 18-02-05 01:07

da ai dreptate ca le plac si pilula si banii.dar sti ca poti sa ai bani si te lasa.
unii zic ca pilula e stalpul familiei si cred ca e adevarat.
cand dai si place spunei doar de proba ca o lasi sa vezi cum le apuca plansul,istericalele,ca se omoara,figuri asas toate. :wink:

LaMishto 01-03-05 17:19

1 Attachment(s)
eu am gasit`o :wink: e a mea de ceva timp.. si o sa mai fie mult timp de acum incolo :mrhappy:

tekno 01-03-05 17:23

yea... probabil ca o sa mai fie... da' candva o sa se termine...

All times are GMT +2. The time now is 16:57.

- Copyright 2026 4Tuning