![]() |
Re: BMW 135i Coupe tunat de Hartge
Quote:
2.Asta cu suspensiile nu o stiam. MEA CULPA 3.Aia o fi masina de strada da` locatia era un circuit. 4.Poate sa se incline si ca loganu` daca scrie BMW pe el e bun pentru mine. Si nu sunt cocalar ca sa zic ca exista doar BMW si Mercedes pe lumea asta. Sunt doar gusturile mele. 5.La faza cu simtu artistic si plasarea pe diagonala m-ai inteles gresit. Era vorba de unghiul la care e plasata masina in cadru, deci diagonala cadrului pozei. Si vorbeste cu un profesor de desen sau vreun artist plastic si ai sa vezi ca asa e. |
bine spui smc-ule;toti se dau stiutori la masini si daca ii pui sa schimbe o roata habar nu au! cu tot respectul dar uni din cei de pe forum chiar sufera de plictiseala sau pur si simplu nu agreeaza marca BMW de posteaza tot felul de comennt-uri pe care nici nu le inteleg! toate cele bune!
|
supeeerb, de asta imi plac mie cei de la BMW, totdeauna tintesc perfectiunea, pe cand alte marci de clasa doar se gandesc la perfectiune.
|
Quote:
Referitor la schimbatul rotilor si lipsa de habar... iti propun sa te potolesti cu afirmatiile jignitoare si flame-urile ca o iei pe aratura. Nu fi frustrat ... Apoi daca nu intelegi commenturile de ce nu le citesti de mai multe ori pana te prinzi? ti se pare normal sa te bagi intr-o discutie daca nu stii despre ce se vorbeste?:???: Revenind la incadraturi... stiu ce inseamna o compozitie cadru si stiu iar dimanica imprimata prin tilt a vectorilor de directie. Lucrez in domeniu atat video cat si foto, design grafic, vfx etc. Vrei sa dezbatem subiectul iti dau un mes pentru ca discutiile nu-si au locul aici. Am inteles perfect ce ai vrut tu sa spui, numai ca, nu cred sa ai dreptate de data asta.;) |
Mie unul mi se pare superba din toate punctele de vedere......mai ales performantele...se apropie de M3..:)
|
Quote:
ON Topic O masina frumoasa:) dar care nu isi merita bani:) |
Quote:
|
Asta sa fie oare noul urs?
|
Quote:
PS.Avea un vencin al meu un urs de vanzare... off ce am regretat ca nu l-am luat... galben, pachet opric M si bodykit custom... stie cineva pe ce maini a incaput? |
lasa frate ca si ursu cand a aparut era scump ... ca orice bmw :)
ursu simbolizeaza motor mare pus pe masina mica cu tractiune spate ... :P exact ce are noul seria 1 |
modelul meu preferat de la bmw ... 135i coupe.
cand vine si tunat....wooooow i want one :D |
cam tzuguiat eleronul ala ,se vede urat din lateral
|
frumos, o mica mare bestie :)) :D.
|
seamana cu M3-u doar sa ii putin mai modificat...nu ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning