![]() |
Daca zici ca exista si o corsa LET as fi curios sa o vad...si la Kadett am probleme cu aderenta la a 3-ia....dar nu o calc niciodata brusc pana la fund....nu pot merge drept cu ea daca fac asta...asa ca usor cu caii.......
Important este sa sti sa pierzi |
Re:
Quote:
|
Diferential autoblocant cu grad mare de blocare, iar slickurile fac minuni, chiar si pe 4x4, este incredibil.
|
Re:
Quote:
si nu cred ca e cazul lui andrei :) |
Din pacate masina nu este inca gata...poate nu o prinde prima zapada in garaj......scuze celor care ma \"asteptau\".......
important este sa sti sa pierzi |
Re:
Quote:
|
.......da...dar atunci cand castigi e usor....cand pierzi nu stiu cati intind mana sportiv....despre asta era vorba......
|
daca e gata de sarbatori, da un semn ca sunt curios sa vad cum stam...eu sunt acasa pana pe 2 ianuarie
|
O masina pana in 350 de cai (chiar mult mai putin) a fost calibra rosie din craiova (ZUM)......a fost cu start de pe loc , din miscare nu vreau sa ma pronuntz, decat sa zic vreo prostie .....
Bafta cu masina , oricum e impresionanta !!! Pe 18 decembrie te vedem ??? |
n/a
ce faci uga cum iti merge masina cand e gata? poate ne dam si noi cand e gata ca ma rog ai vazut ce a crescut pe la mine ( din mers ca sa am si eu sansa sa imi iau revansa :D ) ne mai auzim noi la tel papa
|
Re:
ZUM e 4*4.Cu start de pe loc e normal.....din mers in mod sigur ca sta altfel treaba! :twisted: :twisted: :twisted:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Andrei imi pare rau sa aud ca ai probleme care te tin in loc, stiu ce inseamna, sper sa ne vedem pe 18 daca nu..cand o fi. Bafta!
|
Re:
Quote:
da fac din mers dar isi pune el saci de nisip cu diferenta pana la greutatea mea specific si greutatea 1485 kg masina si 96 kg am eu sa stii ca atunci cand vin la curse vin si cu roata de rezerva ca poate fac pana nu ai sa ma vezi cu banchetele roata cricu pe iarba pe langa pista atunci vedem Asa e simplu pot sa arunc si eu o provocare si sa zic bat orice masina cu tractiune fata pe primii 40m intr-un cuvant eu nu desconsider masina sau soferu dar integrala mea face sa fiu cu uga kit el fiind mai usor ASTEPT PAREREA TA |
Re:
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste greutatea masinii.Din cate stiu eu masina lui Andrei are 1100Kg.Iti spun ca din mers imi mentin parerea si tot pe UGA as paria.
Am auzit de masina ta,am vazut-o la Craiova-felicitari.Dar trebuie sa recunosti ca pe 400m nu mai are timp sa te prinda.POate la primavara facem una mika,tu,uga,radu -si poate ma bag si eu cu toate ca nu am nici o sansa. Salut! Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning