Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Reclama la Dacia Sandero (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/91639-reclama-dacia-sandero.html)

VaLy_ALX 22-09-08 20:20

Re: Reclama la Dacia Sandero

Nush daca e cea mai tare reclama dar cu siguranta originala e :D

Mallus 22-09-08 21:24

Quote:

Originally Posted by alexcump (Post 1769424)

Eu unu nu am inteles nimica. Voi ce ati inteles? Eu am inteles asa ca sandero e derivat dintr-o masina taiata?

Reclama vrea sa arate ca sandero este printre cele mai ieftine masini din clasa ei si la juma de pret fata de concurenta!Au vrut sa zica ca cu 7***E poti lua decat juma de masina de firma sau un sandero:lol:!

Foarte originala si frumoasa reclama

madmaxtata 22-09-08 21:50

Scurt si la obiect.
Decat juma de masina cu asa zise pretentii mai degraba una intreaga care te duce de la A la B si unele mai au si AC.

claud1u_BDT 22-09-08 22:35

o reclama de tot c****u.... e ca draqu

T u p 3 u 22-09-08 23:23

ce bomba de reclama

SV25MBN 23-09-08 01:04

E fix ca cealalta reclama a lor la Logan, care incerca sa sublinieze acelas lucru.

foss 23-09-08 01:14

Nimic interesant doar o reclama tipic romaneasca fara haz!!!!

shu.lee 23-09-08 01:53

e orginala si sugestiva reclama da' m-am saturat de dacia asta al carei singur atu e pretul. doar de atat suntem in stare noi romanii ? e adevarat pentru segmentul de piata pentru care a fost creata e buna da atat, asta e tot ? ce pana mea e in neregula cu noi?

synu 23-09-08 13:08

mie unu imi place reclama :)))

StreetStyle22 23-09-08 14:49

shu.lee daca suntem sub renault..suntem doar in stare de cam atat..nu ne lasa sa producem un model calumea..le'am bate clio'urile ca nimic..defapt cred ca le batem clio'urile..ma refer pret,spatiu interior,portbagaj.Si pretul ii cam deranjeaza pe toti producatorii de masini.

anonimogg 23-09-08 15:25

reclama ... ok original , nu clasicul cu masina plimbandu-se pe undeva cu o familie cu zambetul pana la urechi in interior.
Dar intrebarea mea e : Exista cineva caruia /careia sa ii placa Sandero ????

dogy_10 23-09-08 15:36

Quote:

Omule stai linisit. N-am nimic cu dacia. Am vrut sa imi iau logan....eram 90% sa imi iau logan. Ce as avea cu sandero. Trebuia sa fie unu ca tine(te inteleg)..........

Eu unu nu am inteles nimica. Voi ce ati inteles? Eu am inteles asa ca sandero e derivat dintr-o masina taiata?

nu vreau sa de supar dar daca asta ai inteles tu din reclama inseamna ca IQ-ul tau e sensibil mai mare ca al unei maimute drogate......

danijblbass 23-09-08 16:44

Quote:

Omule stai linisit. N-am nimic cu dacia. Am vrut sa imi iau logan....eram 90% sa imi iau logan. Ce as avea cu sandero. Trebuia sa fie unu ca tine(te inteleg)..........

eu am inteles din reclama, ca aia vroiau o masina care sa indeplineasca niste conditii, niste optiuni, dar in acelasi timp doreau sa coste si putin, atunci masina de "zeci de mii de euroi" a "transformat-o" intr-una de 6800E la noi , 735 la ei

vitezoman 23-09-08 17:16

:lol::lol::lol::lol::lol::!::?::!::?::!::?::!::?:: rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:shock::sho ck:

VaLy_ALX 23-09-08 19:24

Quote:

Originally Posted by anonimogg (Post 1771316)
reclama ... ok original , nu clasicul cu masina plimbandu-se pe undeva cu o familie cu zambetul pana la urechi in interior.
Dar intrebarea mea e : Exista cineva caruia /careia sa ii placa Sandero ????

Mai bn nu se grabeau sa scoata sandero si faceau o masina mult mai buna oricum eu cred ca loganul e mai bun decat sandero ..dar ce sa cred chiar e :D
Sandero e o conserva nereusita :))

All times are GMT +2. The time now is 03:40.

- Copyright 2026 4Tuning