![]() |
Re: E36 - 1991 SPORT
roaga`l pe iustin sa iti explice ce motor are el pe masina si cam cum merge..daca vrei senzatie si bineinteles daca esti in stare sa o ti spune`i sa iti dea pont de un asa motor sa le dai peste nas la toti baietii care au ras de tine :D (joke) ai grija cum ii investesti sa nu te trezesti cu ea neterminata si fonduri 0! bafta cu masina..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poate ca ma bag aiurea acum....dar cu motorul asta nu o sa faci nimic...macar daca era varianta is140 cai. posibilitati de tuning ptr mot asta nu prea sunt....fiindca nu renteaza...nu castigi mai nimik din filtru evac sau chip...si mai bagi si o gramada in el. deci sfatul meu....cumpara un motor de 2.5...ca sa pleci din start cu 192 de cai...si cu f multe posibilitati de crestere a puterii.
|
Quote:
|
MERCI DE SFATURI BAIETI....ATUNCI PANA LA URMA O SA O PUN DE VANZARE...O SA CAUT UNA CU MOTOR ADEVARAT....ORICUM I-AM PUS OCHII SI M-AM OPRIT AICI ATUNCI ...POATE GASESC CEVA MAI BUN REPEDE...VA ANUNT EU;)
|
intrucat aceasta masina se vinde, si intrucat topicul acesta genereaza doar polemici el va fi inchis.
daca initiatorul lui doreste sa-l redeschidem este suficient sa dea un mesaj privat cu motivatia redeschiderii si se rezolva. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning