![]() |
Re: E36 - M-pack
ok bosss...nu-i nik numai na am vazut la bazar k era d vanzare sau poate am confundat...na in fine...oricum as fi curios si daca esti amabil sa-mi faci o lista cu c ai pus p ea in mare cat te-o costat(pachetu,suspensia,vopsitul,foliile,jentiile ,stopu si prelungirea capota)cam astea m-ar intere,astept pm
mrs |
superba in absolut tot jantele vopseaua totu da extraordinar de bine pe ea ,soosy apropo am eu pisica pachet M jante 18 d evanzare in tm,daca te intereseaza da-mi un pm si ne intalnim sa o vezi;)
|
frumoasa bai, bravo ! 10 puncte!;)
|
va multumesc
saptamana asta sper sa ajung sa pun poze cu interioru |
Quote:
ca nu mai imi amintesc exact..... jantele 700-800 pachetu 800 suspensia 400 vopsitul cu prelungire...cam 1500 folii 200 stopuri 100 ... |
cel mai cu gust si frumos e36 in patru portiere care l-am vazut.
bravo! |
mrs mult pt informatii,cam asa stiam si io (jenti 500+250 gume,100 stopuri,350 suspensia,200 folii si nush cat d calitative pachetu M 650 fara oglinda...)cat despre vopsit aia mi se pare scump...oricum inca odata felicitari pt masina nota 10cu+ mai ales k este si diesel...d aia am vrut sa fac un schimb...
bafta in continuare |
luni seara plecam spre germania si am vazut masina asta pe strada, ne-a depasit... ma intrebam ce motor o avea ca ii tragea driveru :lol:
acu vad despre ce e vb! va spun e frumoasa masina...;) |
3 Attachment(s)
nu am mai pus demult niste poze
sapt asta pun si cu interioru |
Quote:
|
nu incerci niste faruri smoked ? :)
|
inca odata MISTO masina.....chiar arata ffff bine,simpla si sport...bafta in continuare si is curios si cu interiorul cam cum sta:D:P
nu l-ai dat inca??! |
Foarte frumoasa pisica sa o stapanesti sanatos si fara incidente
Salut:D |
2 Attachment(s)
si varianta de iarna cu 195/65/15
pt anul asta planurile sunt: nas carbon (comandat de jumate de an dar nu mai ajunge) proiectoare smoked xenon proiectoare stopuri smoked hella suspensie reglabila koni si posibil alte jante |
..suparata rau bolanda asta.sa ai noroc de ea si cat mai multe modificari facute cu acelasi gust k pana acuma:!:bafta:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning