![]() |
Re: Bursa - Masini de vanzare
fara suparare,dar masina am facut-o singur,o vand pt ca am o problema,originala stiti cu totii ca la fata este cam nasparlie .pe mine nu ma interesa sa o fac originala ci sa-mi placa mie(apropo kirin face si el ceva asemanator).daca nu va convine intrati pe opel classic club si vedeti acolo un cadavru cu 3000 de euro.daca nu as fi avut nevoie de money nu o dadeam nici pt 10000 de euro.kirin stie cel mai bine cat m-am agitat cu ea.asa ca va rog respectati-ma ca atare ca eu nu am comentat gusturile nimanui si le respect.ciocu mic.(nu vreau nimic altceva la schimb)
|
fara schimburi ... pacat :( bafta la vanzare.
|
botul se reface cat ai zice peste, si slava cerului inca se mai gaseste cate una in 4 usi de piese sa se ia aripile farurile si masca. problema cea mai mare este interiorul. cupeul are spatarul de la bancheta spate si sezutul diferit de berlina, plus ca daca bordul a fost traforat, acesta nu este demontabil trebuie taiat si sudat altul.
|
4 Attachment(s)
vand taunus 2.8 v6 :) poza mai jos, pret: 1000e negociabil
|
De ce o vinzi?
|
3 Attachment(s)
De vanzare Fiat 850,inmatriculat , potrivita pentru proiect restaurare.Pret 250 euro.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
De vanzare VW 1200,'72,motor nou, inscrisa.Pret 1500 euro.
|
4 Attachment(s)
De vanzare VW Bus T2b,7+1 locuri,stare foarte buna ,Model Deluxe,motor 2,0l,functional fara acte.Pret 900 euro
|
Quote:
suntem vecini...ne`om intelege noi. |
dami add pe ym si discutam :) id: nightclub_racer
|
Quote:
|
Cu multa alergatura.