![]() |
Re: De la A4 la RS4
1 Attachment(s)
Stiu si eu pe cineva care face exact acelasi lucru intr-un service...
Face dintr-un A4 break rs4, uitati pun si o poza, masina e in faza terminala... Cu siguranta o veti vedea pe la evenimentele de tuning |
Quote:
un lucru foarte bun !!! daca mai are cineva poze cu aceasta masina sa puna aici... sunt curios cum arata acum pe terminate :D |
sa straduit mult ca sa ii iasa asa si a iesit chiar foarte bine ... deci felicitari proprietarului ... dar o masina frumoasa cu un "feon" sub capota nuprea isi are rostul....
|
Ba' esti nebun ? :))
Quote:
|
Culoarea face totul.....e geniala....arata f bine!
|
Am citit absolut toate posturile alea de pe forum despre modificarea masinii si nu am decat cuvinte de lauda. Omul a explicat de ce s-a rezumat doar la moduri pt caroserie , si nu si pt motor, si de ce nu si-a cumparat un RS4 direct. Ma frapeaza oricum pretul cu care se vinde la ei un RS4 SH. Avand in vedere ca el are de gand sa foloseasca masina zilnic si vrea si un consum bun, si o masina care sa arate bine, nu neaparat sa mearga ca una de curse, a avut o gandire buna. Mult respect pt banii bagati in masina si amploarea proiectului, ca sa nu mai zic de felul in care a fost finalizat.
|
Quote:
by the way, macar daca facea si el dintr-un a4 b7 ... |
Quote:
|
pai cu banii care i-a dat pe a4 si cheltuielile care au urmat dupa....isi lua din germania sau de la noi...50 000 euro...
|
culoarea e criminala...
|
masina e super frumoasa si culoarea la fel exceptionala...!(pana la urma fiecare face ce vrea cu bani lui)
|
vreau sa ma ajutati si pe mine ku un proiect ambitios,vreau din dacia lui buniku sa o transform in logan:))
se poate sau makar in solnitza:)) glumim si noi baieti masina e adevarata si stati cuminti nu va mai luati de motor k e slab bate multe masini si cu ala cine are audi 1.9 tdi stie are un cuplu impresionant,deci nu e ca stau la semafor si la plecare ma ia un benzinar de 1.4 |
cred ca trebe sa ai prea mult timp liber sa te apuci sa faci asa ceva...
|
imi place mult culoarea.... a iesit foarte frumos...este de apreciat efortul si ce au reusit sa faca..tot respectul
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning