Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   "Gogosi infuriate" la coltu' strazii (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/91166-gogosi-infuriate-coltu-strazii.html)

adrian2008 18-09-08 20:40

Re: "Gogosi infuriate" la coltu' strazii

:omfg:ce nebuuunnn :dizzy:

kalligraniento 18-09-08 20:56

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 1761574)
E nebun omu, dar nu inteleg o chestie, cum a facut de a iesit din masina, si masina facea singura gogosi?

Nici eu nu am inteles faza asta! Trebuie sa apese frana , acceleratie , ambreaj ceva acolo la pedale...!! Noo.. deci nu pricep cum face!!!

adrian2008 18-09-08 22:00

yo cred k era un chinezoi micutz si apasa pedalele.:twisted:.. sau Little man:)):D:weirdface

AG 80 BBI 18-09-08 22:19

asta e mentalitatea romanilor care nu au bani "saraca masina"!!!
fratilor e doar un fier, se reface/inlocuieste ....ce atata mila

SV25MBN 18-09-08 22:25

De fapt se cumpara alta.. la cat costa una din aia.. probabil ca la asta se gandea.. mai ales ca a tinut-o cateva minute pana in limitare..

canon 18-09-08 22:45

nota 10 pt ce a facut
:D nu apreciez teribilismul sau ca mai avea putin si ii calca pe aia dar pt ce a reusit sa faca merita tot respektu :X

cassadao 18-09-08 23:32

nu am inteles de mi a fost sters comentariu ?

veveve 19-09-08 00:19

da interesant ...unu la mana filmu are 1,55 min deci nush cum a tinuto el minute intregi in limitare, doi la mana miar trebui si mie un diferential ca al lui :))))

mitza mtb 19-09-08 00:57

Crazyyyyy!!!!E cumva arab?:))...oricum e meserias omu.....la nascut masa cu volanu in mana intr-un nissan silvia s15 :))).....echh glumeam si eo:)))......

SnowMan 19-09-08 01:13

stupizenie MAREEEEEE

I-as fii facut un foarte mare dosar penal si as fii dat recomandare pentru o expertiza psihiatrica....... numai cretinii fac asa ceva.... pakat de gume, de motor, de transmisie, de tot... IDIOT in one word.
Sa vedeti ce cerculete frumoase si ce drift-uri fac pilotii de raliu, fara sa maltrateze masinile in halul asta. plus ca a pus in pericol si siguranta cetatenilor.... daca ati fii fost cu masina si ar fii intrat tampitul ala in voi, va mai bucurati sa il vedeti la cerculete? sau sa va loveasca sotia sau prietena pe strada? Urasc oamenii de genul asta, teribilism este foarte putin spus, nebunie in adevaratul sens al cuvantului. Du-te man la o clinica!

synu 19-09-08 09:39

a facut frumos :D:oops:...dar totusi trebuia sa isi aleaga alt loc care sa nu fie circulat , ca daca lovea pe cineva se putea transforma intr-o tragedie :D

camatarunutu 19-09-08 10:05

pfff super tare, a fost locatia perfecta, care mai e farecu daca nu face totul la milimetru???, intr-o parcare de mall, sau spatiu deschis poate face aproape oricine asa ceva , insa putini o fac printre strazi... cladiri... oameni( nu e vina lui ca belesc aia ochii de aproape), oricum e super tare, si ce daca daca e crazy, daca ar fi toti la fel nu ar mai exista nici un incident si politaii ar sta degeaba la birou... :D :D :D, oricum parerea mea e '' foarte tare frate'' (vb lu base) :rolleyes2

Silencer Power 19-09-08 11:11

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1761738)
io nu-s nebun....daca vrei..tine-ti u masina in limitare 3 minute si da-te mare la prietenii tai ca esti meseriash....si cum am mai zis....zi-mi un sofer care nu poate sa tina volanul bracat la maxim si pedala la fund?....mai uitate si u ce fac de-al de hai-u , kns ...si altii pe la showri. si poate atunci o sa-ti dai seama ce inseamna meseriash....

Boss, se vede ca spui numai tampenii.
In primul rand nu e vorba de 3 minute (asta spune multe despre cat de atent ai fost la filmulet... in sensul ca ai stat cu inima la gura si cu gura larg deschisa, uimit fiind de tot ce poate sa faca baiatul, si ti s-a parut o vesnicie timpul trecut, mai exact de la 1.55 min, la 3 min).
Nu mai spune prostii doar de dragul de a iesi in evidenta.

ps: nu stiu sa-ti spun un sofer care sa nu poata sa tina volanul bracat (cata inteligenta), dar un sofer care sa tina volanul bracat, pedala apasata, sa coboare din masina, masina sa faca cerculete in continuare fara nicio problema, dupa care sa urce in masina fara sa fie calcat de aceasta si sa reia seria de cerculete facute la limita pe langa masina si pietoni, nu prea am vazut pe la noi... dar cine stie, poate pentru tine este floare la ureche si n-am auzit noi de tine... man sau Cohen (nici nu stiu cum sa-ti spun) te rog, acum sa nu incerci sa te filmezi demonstrand ca poti si tu ca poate ajungi la urgenta, in cel mai fericit caz :D

vlad_ct 19-09-08 11:21

nu e sanatos tipu...oricum incepator la cerculetze nu era .. daca era unu care nu stia sigur lua pe vreunu in "coarne" ...

Sab_1n 19-09-08 13:30

frumos dar vb lu SnowMan prea dement !!! asta nu mai e soferie asta e inconstienta ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning