![]() |
e doar un simplu nr... :lol: imi place cum arata... :twisted: ( numarul )
|
shi pe mine a inceput sa ma gandul tot spre japoneze.... dar cand ma gandesc la taxe ma razgandesc :twisted:
|
Re:
Quote:
:evil: :evil: :evil: not true! :wink: cosmina e un exemplu , prietena mea e alt exemplu ...si mai cunosc cel putin 3 cazuri care zic : \"masina visurilor mele ? AUDI TT !!\" :wink: |
Si pentru ca Al3xius a adus in prim-plan prietenele noastre... prietena mea vrea Opel Tigra :D
|
Exceptiile intaresc regula! :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Mai, adevarul e ca si la dacia gpl se aude si motorul in afara de tobe :P :P Deci ai dreptate :D
Serios, chiar asa e - se aude super admisia cu un filtru de aer sport. Acum regret vremurile in care tobele nu se auzeau :cry: |
nu aveti gusturi rele deloc ..fetelor .....
|
Re:
Quote:
|
Si la Pitesti toate vor BMW sau Mercedes.......altceva e catalogat drept altceva si nu prea are importanta!
|
...probabil ca n-au auzit de Seat... :lol: :lol: :lol:
|
mda exact! la o pitipoanca ca ii spui seat sau fiat ... nu prea e mare deosebire. pe cuvant ... testat pe pielea lui je.
|
...pai la origine au fost cam una si aceiasi asha ca...daca o iei dintr-un anumit punct de vedere au dreptate... :lol: :lol: Oricum, nu-mi vine sa cred cat de mare impact au BMWurile asupra femeilor, li se scoala \"antenutzele\" cand aud de marca asta...ce-o fi asha de tare la mashinile astea, numai ele stiu... :lol: :lol:
|
da de Muscle Car ce ziceti?...alea sunt masini cu \"muschi\" si zgomotoase din motor nu din toba :wink: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning