Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

Eryka 14-08-04 17:08

e doar un simplu nr... :lol: imi place cum arata... :twisted: ( numarul )

cecilia 15-08-04 08:42

shi pe mine a inceput sa ma gandul tot spre japoneze.... dar cand ma gandesc la taxe ma razgandesc :twisted:

Al3xius 15-08-04 09:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
deacooord!!!!toate fetele din cluj pe care le shtiu yo zic ca bmw... whoaaaa mashina visurilor.. :P ce p%$@ mea... ...alt gust intr-un bemveu...

:evil: :evil: :evil: not true! :wink:

cosmina e un exemplu , prietena mea e alt exemplu ...si mai cunosc cel putin 3 cazuri care zic : \"masina visurilor mele ? AUDI TT !!\" :wink:

Gabi 15-08-04 11:58

Si pentru ca Al3xius a adus in prim-plan prietenele noastre... prietena mea vrea Opel Tigra :D

BogdanCMS 15-08-04 12:51

Exceptiile intaresc regula! :wink:

tekno 15-08-04 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
:evil: :evil: :evil: not true! :wink:
cosmina e un exemplu , prietena mea e alt exemplu ...si mai cunosc cel putin 3 cazuri care zic : \"masina visurilor mele ? AUDI TT !!\" :wink:

la cluj toate fetele vor beamve :P

Carmen 16-08-04 22:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Si de \"zgomote\" de la motor vezi k nu-i a buna - poate sunt ceva probleme :roll: . Mie-mi place mai mult un sunet gutural de tobe :wink:

Trebuia tu sa zici ceva :p Nu era vb de zgomotul ala \"bolnav\" al motorului,visam la zgomotul uzinei de cai putere de sub capota, am zis eu ceva de wrc`uri pe`acolo...sa nu`mi spui ca se aude numai toba :p

BogdanSHA 17-08-04 04:27

Mai, adevarul e ca si la dacia gpl se aude si motorul in afara de tobe :P :P Deci ai dreptate :D

Serios, chiar asa e - se aude super admisia cu un filtru de aer sport. Acum regret vremurile in care tobele nu se auzeau :cry:

madfish 17-08-04 04:55

nu aveti gusturi rele deloc ..fetelor .....

Gabi 17-08-04 12:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Acum regret vremurile in care tobele nu se auzeau :cry:

...si daca, acum, la tine nu se aude toba, la nimeni nu se mai aude :)

DAMaged 26-08-04 00:30

Si la Pitesti toate vor BMW sau Mercedes.......altceva e catalogat drept altceva si nu prea are importanta!

BogdanCMS 26-08-04 00:31

...probabil ca n-au auzit de Seat... :lol: :lol: :lol:

n0namee 26-08-04 02:21

mda exact! la o pitipoanca ca ii spui seat sau fiat ... nu prea e mare deosebire. pe cuvant ... testat pe pielea lui je.

BogdanCMS 26-08-04 09:11

...pai la origine au fost cam una si aceiasi asha ca...daca o iei dintr-un anumit punct de vedere au dreptate... :lol: :lol: Oricum, nu-mi vine sa cred cat de mare impact au BMWurile asupra femeilor, li se scoala \"antenutzele\" cand aud de marca asta...ce-o fi asha de tare la mashinile astea, numai ele stiu... :lol: :lol:

Spot 26-08-04 10:30

da de Muscle Car ce ziceti?...alea sunt masini cu \"muschi\" si zgomotoase din motor nu din toba :wink: :wink:

All times are GMT +2. The time now is 15:23.

- Copyright 2026 4Tuning