![]() |
Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo
la spatele ala se putea muncii mult mai mult!! adica e prea scurt.. ceva ma lung ar fi mers perfect ..adica luneta si usa de la portbagaj separate .. in rest e bine.. motorizari bune... dar faza cu lsd.. ma indoiesc ca o sa iasa cu ele din fabrica....
|
ce naspa e spatele:shock:
|
pt mine e un caienne turtit pe bune oricum nu e dacie
|
AOLEU, ce struto-camila. Or fi ei dedicati formelor clasice ale 911-lui, dar nici chiar asa ! Daca tot e in 4 portiere, puteau sa o regandeasca..nu doar sa lungeasca un 911 si sa o numeasca masina ! wtf
|
Quote:
O innebunit lumea! |
Quote:
|
fata porsche..spatele camila!!!
|
hmm o idee interesanta.. insa daca si asta va avea motorizare diesel....
|
sincer nu prea imi place spatele , dar e destul de ok ...
|
abia astept sa o vad in realitate, si sa o conduc bineinteles
|
Mi-am facut cont special ca sa pot comenta la asa ceva...s-a mutat Chris Bangle la porsche? ce e chestia asta? un fel de model care seamana cate un pic cu toata gama porsche, numai ca intr-o forma distorsionata si urata. Iar apoi... 5 metri lungime (bine zicea cineva mai sus "carnat de masina").. are si forma asemanatoare cu ultimele concept-urile bugatii in 4 usi.. (silueta la spate) Tevile de esapament.. ca nuca in perete...Pacat, restul modelelor Porsche sunt destul de frumoase.. si au o destinatie clara. :arrow:La gunoi cu ea! Sa nu ziceti ca "daca tu ai avea.. si bla bla.. si nu conteaza cum arata" pentru ca nu iti pica din pom, daca o ai inseamna ca poti sa o iei si daca poti sa o iei nu o faci... pentru ca iei ALTA!
|
4 usi :shock: wtf....au innebunit...astia care faceau masini sport incep sa faca masini de familie, cine facea masini mici face masini mari...cine facea masini de oras incepe sa se dea pe suv-uri si cine facea suv-uri incepe sa le faca tot mai mici...suv-uri compacte :| aiurea treaba...In fata chiar daca la prima vedere ma duce cu gandu la Corvete arat bine...in spate...ok....dar din lateral parca imi da cineva o palma :| Nu zic ca nu m-as urca in ea si ca e urata da....wtf...e porsche......4 locuri poate...4 usi..? nu prea merge. Aiurea..:( Motorizarile ok..si cea hybrid pare ok, totusi in scurt timp nu prea o sa mai fie petrol asa ca trebuie sa ne reprofilam pe altceva....:(
|
Si eu sunt de acord cu parerea generala:urat
Peste vreo cativa ani o sa care nea gica varza la piata cu DUBA porche :sad: trist |
da este o "struto-camila".. dar voi puteti sa va da-ti cu pararea cat vreti...ca nu noua celor 99% de pe forum care nu o sa conducem in viata noastra masina asta...are cine sa o cumpere..nu cred ca va fi o ratare...asa sa zis si de cayenne ca e aia jeep porche..si pe toate strazile vezi cate unu...
|
Cand am vazut prima data forma speram sa nu iasa cu spatele ala pe piata! Dar am sperat degeaba..am vazut panamera martea trecuta in germania pe autostrada...am si o poza dar nu o am descarcata acum..o sa o postez mai tarziu! Era mascata masina...dar iti dadeai seama de spate...e urat...sunt fan porsche..dar asta e urat! Din fata mai merge...dar din lateral si spate...nu pot sa cred ca un designer de la porsche a putut desena asa ceva! Apropo..tipul cand a vazut ca pozez a parasit autostrada...de parca nu toata lumea o stiai cum arata :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:18. |
- Copyright 2026 4Tuning