![]() |
alex max:
pai bine i-ai facut daca nu a luat pilula, nu? |
..frumoasa povestea ..:) ma bucur k sa inteles ce vroiam sa spun acolo :):peace:
|
da, destul de amuzant ... :D :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:
totusi, pentru ceva si mai amuzant, v-as putea recomanda un site (__.ro), care are legatura cu masinile ... poate la momentul potrivit ... |
:?:
:twisted: (.)(.) :wink: :oops: _|_ ati inteles de ce am chef acu ??? cred ca imi sun femeia :) |
glumeam :P
|
esti 8) ma , doar ca ea e cu hondarul care o :pelvic_th :P , cand o suni ea se :yikes: si iti zice :weee: :weee: (wazzzzzzzzzzzzeeeeeeaaaa ) :P , dupa care tu devii :suspiciou , si incepi sa o urmaresti , intr-un final afli ca ea doar se :tetter: cu hondarul si nu se :pelvic_th , fericit ca nu s-a intamplat >:D< , te duci la party si incepi sa \\:D/ si sa :drunk: :joy: , vine unu la tine (:punch:) pac iti da una tu scoti :2gun: :bat: :chainsaw: si incepi si ii dai :boxing: el :headache: tu te :yikes: cand il vezi :zombie: , iei :chainsaw: si te omori ! doamne... cat am putut sa aberez!
|
waw cate poveshti atzi facut pe seama mea... :) l0l ma umitzi ce mult ma iubitzi m`atzi omora haha ineteresant...
|
vai al draq ce ne mai distram ... nu mai putem mdeah distractzie placuta in continuare
|
lolz
EvLSant0S tare esti tar ce-mai ar trebui sa primesti premiul \"moaca zilei \" :) cat de context nu cred ca mere e fata mea si ..... NU ..... nu zic nimica nexxxxxxxxxtttttttttttt |
@Kitana
pls gura mica ca o sa iasa ceva mai periculos ca o oIo si iar ne luam la cearta ! daca nu stiai ai fost penalizata : munca in folosul comunitati :) :arrow: |
IS 18 BOG pastreaza comentariile pt tine... n`ai tu ce discuta cu mine ... considera`ma inexistenta cum te consider sji io pe tine
shi daka tot suntem la divertisemnt intratzi pe pagina asta ca e super marpha io am murit de ras : http://www.haha.ro/cretin_open.asp?cretinid=2 :P :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D |
:chick: :boxing: :x
:x :chillpill :chick: :flower: la cimitir asta ept tekno ca se bucura ca a inchis topiku` \" sunteti microbishti?\" |
...kitana yo nu ma refeream la tine cu povestea aia!!
|
:lol: :drunk: :chick: face :blowme: si :pelvic_th :hug:
:workout: :workout: :workout: :workout: Habar nu am ce zice acia... :wink: |
salutare
kitana iar comentez ca incep sa iti cand si te dau gata ai vazut doar ..... sex on the beach oyeooo e o mel de la vengaboys stai calma nu ma iubesc cu dusmanca ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning