![]() |
Re: Brax Team
Trebuie mentionat si faptul ca Brax Team a ocupat intreg podiumul la categoriile Pasionati si Audiofili. :D
|
poate daca participam si eu ne extindeam si pe la amatori :) :) :)
sau pasionali in loc de pasionati. oricum din cate vad se anunta revolutie mare cu Brax Team astia :) ca din cate stiu sunt masini in lucru (eu) si nu numai deci surprizele nu intarzie sa apara |
Pai mai pune si tu ceva poze cu masina sa vedem de fapt ce e in lucru..??
Sper sa nu fie doar sticle de bere si gratare in poza...=)) |
te astepti la altceva din partea lui banule? 8-|
|
punem si poze hooo :)
de maine intram in garaj la montaje. nu stiu cat de finala e configuratia actuala dar fata ramane asa pt moment: tw: Brax Matrix 1.1 mb: Brax Matrix 6.1 PP <o bucata anul asta, ianuarie surprize> tw amp: Helix A2 Competition mb amp Helix A2 Competition subwoofer : Helix P12 precision <tot o bucata momentan, poate 4 in viitor daca nu 2 sigur> Subwoofer Front : Helix P10 cam atat din brandul Brax-Helix : restul fiind Audison, Aurix, Dietz Berlin (nu am pus simplu Dietz ca suna ieftin ), Stinger, Stp, Dinamat, etc |
OOOO YBR-uleeee....cat de frumos suna chiar si numai pe hartie!!! :)
|
La ce ai tu acolo daca, faci usile bine si reglajele , nu are cum sa nu iasa ceva interesant !
Bafta! |
1 Attachment(s)
la cererea fanilor :)
si colegilor de suferinta enjoy like my opel : |
Adaugati si tu in semnatura: Future winner at any SQ Challange! ;)
|
eee si tu acum bey cristi... nu tre sa exageram. e un sistem decent care sper sa nu ma dezamageasca pt ca e deja a 3-a configuratie pe care o incerc. oricum spatele nu e terminat. nici macar nu e inceput :) poate punem un 15'' ca as incerca un 145-146db dar sa vedem pana una alta cum suna fata.
|
masina lui marian BMW a luat punctaj maxim la instalare la finala europeana.
o alta masina cu echipament brax (peste) a intrat in finala celor cele mai bune 6 masini din europa. |
super. abia acum se rasplateste munca depusa de cei doi mariani.
asteptam si alte rezultate |
la masina lui marian (bmw ) au fost mai fost inca doi ocupnti ai locului 1 o masina dls si una pioneer, din pacate nici albert nici marian nu sau calificat in finala.
|
Quote:
Rezultatele celor 2 masini din brax team prezente la finala europeana le puteti gasi in fisierul urmator: http://*************pdf Punctaj bun (si chiar maxim) la instalare, se pare ca la sunet mai e ceva de lucru. Peste, cu toate ca a avut 8 puncte lipsa la instalare, alaturi de Radu Cheveresan a reusit sa seteze masina corespunzator, si sa compenseze cu partea de sunet, obtinand locul 4. Felicitari tuturor. |
Felicitari tuturor participantilor..si lui Radu in special..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning