Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Megane II Bicorp (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90891-megane-bicorp.html)

bandeanradu 04-06-09 13:22

Re: Megane II Bicorp

frate e frumoasa masina ,dar filtru sport pe diesel ? nu merge chiar deloc , inca mai rau faci , documenteaza-te putin , eu nu cred ca trage masina mai bine cu filtru sport
din cunostintele mele filtru sport se pune doar la masina cu motoare pe benzina aspirate ..

nsl_iuli 04-06-09 14:43

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2380661)
frate e frumoasa masina ,dar filtru sport pe diesel ? nu merge chiar deloc , inca mai rau faci , documenteaza-te putin , eu nu cred ca trage masina mai bine cu filtru sport
din cunostintele mele filtru sport se pune doar la masina cu motoare pe benzina aspirate ..

Ti-am mai raspuns si in postul 23 ca masina este foarte stock la motor acum, nu mai are nicio modificare(poate daca o mai tin ii fac o remapare)...
Cu filtru se auzea fasaitul de la turbo mult mai tare

bandeanradu 04-06-09 15:02

da acum am vazut ca te-am mai intrebat odata ... am gresit scuze :( frumoasa masina
luminile de la numar si plafoniera de la ZEXSTAR le ai ?

nsl_iuli 04-06-09 17:11

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2380957)
da acum am vazut ca te-am mai intrebat odata ... am gresit scuze :( frumoasa masina
luminile de la numar si plafoniera de la ZEXSTAR le ai ?

Nu, sunt de pe okazii, nu prea vad dc sa dau 100 ron pe 2 leduri...

bandeanradu 04-06-09 17:14

100 ron ?:) eu am dat 30 lei .. lumineaza tare si sunt multumit ..am si garantie la ele :))

nsl_iuli 19-06-09 18:24

5 Attachment(s)
Niste pleoape8), dar mai trebuiesc vopsite, si tot despre vopsit, mai trebuie sa vopsesc si usile pe stanga ca mi le-au zgariat niste draci de copii, cred ca au atins-o cu bicicleta, din ziua aia e foarte liniste la mine pe strada, le-am zis ca le rup picioarele:bat:

Eugen_TL 19-06-09 18:59

la megane nu da deloc bine nici cu prelungire nici cu pleoape . Pur si simplu nu exista un model sa mearga..pt ca are capota mai sus...si are deja niste pleoape sa zic asa din fabrica care vine cu bara cu tot. parerea mea cel putin

nsl_iuli 22-06-09 12:00

3 Attachment(s)
:arrow:

taz.frkz 24-06-09 17:18

parca pleoapele puteau putin mai jos..

nsl_iuli 25-06-09 10:59

Stiu, dar ramanea cam mare luftul de la aripa si capota, poate le repozitionez, sa vad daca gasesc niste banda dublu adeziva.

shyck 27-06-09 17:02

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 2371024)
57 de lei si 20 de bani, de undeva pe la crangasi, aveau si cromate

stii cumva si numele magazinului, se pot comanda online cumva?

ms mult

nsl_iuli 27-06-09 19:21

shyck- ai PM cu magazinul

nsl_iuli 01-07-09 21:54

2 Attachment(s)
In seara asta pe o straduta, s-a gasit un taran prost de valcea, care se vedea pilot de curse, sa se opreasca direct in mine, eu oprindu-ma sa-l evit s-a infipt direct in aripa mea stanga fata...

Edit: Si pozele, iar rotile asa sta ele, nu am virat intre timp. In loc sa stea paralele || sta \|

Villanueva 05-07-09 20:52

Quote:

Originally Posted by shyck (Post 2442341)
stii cumva si numele magazinului, se pot comanda online cumva?

ms mult

Spune-mi si mie numele magazinului !

Multumesc !

nsl_iuli 23-08-09 19:21

2 Attachment(s)
Azi am fost in targ, am luat, si mi-am pus si eu folie pe geamurile spate, asa la misto:) sa vad cum da, si daca imi place imi pun omologata, si montata profesional.
Asta a fost montata profesional, cu cardul ING =)) in fata portii, pt luneta nu a mai ajuns, dar e mai bine asa:D

Ca in reclama, Folie- 10 lei, Amenda pt folie 360 lei, bucuria de a avea folie nespusa=))

All times are GMT +2. The time now is 08:10.

- Copyright 2026 4Tuning