Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme (https://forum.4tuning.ro/101-bazar-auto-oferte-extinse-firme.html)
-   -   Proiecte si lucrari ALTUNING (https://forum.4tuning.ro/101-bazar-auto-oferte-extinse-firme/90875-proiecte-lucrari-altuning.html)

altperformance 15-09-08 15:48

Re: Opel astra by Altuning

Da jante mergeu pe 17, din pacate clientul a vrut sa pastreze pneurile originale
si a luat jante pe 15 ca nu mai avea bani ;-)

altperformance 15-09-08 15:49

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1754855)
te rog lasa-mi pe privat..sau aici ! niste siteuri de unde atunci tu kituri eleroane... m-ar interesa pt un megane II hatchback ! si nu prea gasesc nicaieri modele pt el ! sa ma uit si daca ma hotarasc poate apelez la tine

vezi te rog la www.lester.it sau www.riderauto.hu
aici sunt cele mai eftine de unde aducem.

altperformance 15-09-08 15:50

Re: Peugeot 406 coupe by ALTUNING

Si eu ;-) lucra baetii la body kit de zor...e mai greu de finisat dar o sa iasa fain.

Eugen_TL 15-09-08 17:38

ms! m-am uitat dar n-am gasit nimic pt megane II pe cele 2 siteuri ! doar la NTC am vazut doar un kit...dar as vrea sa vad mai multe modele ! alte magazine online sau siteuri cu kituri ? ( nu caut neaparat ieftin pt ca ieftin si bun rar gasesti.. )

cosmin_cosmin_1 15-09-08 18:15

nu stiu cum poate sa va placa asa ceva. arata ca un tractor de dezapezire pe roti de skateboard. in plus uitati-va cat de masiv pare spatele dupa modificari, iar mai jos sunt doua gaurici. urat

altperformance 16-09-08 08:32

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 1755275)
nu stiu cum poate sa va placa asa ceva. arata ca un tractor de dezapezire pe roti de skateboard. in plus uitati-va cat de masiv pare spatele dupa modificari, iar mai jos sunt doua gaurici. urat

Noi am vrut sa iasa combina, dar a iesit tractor ;-) cred ca e ceva mai radical decat clasicele prelungiri finutze. Acum fiecare cu parerea lui, e o tara libera.

altperformance 16-09-08 08:34

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1755181)
ms! m-am uitat dar n-am gasit nimic pt megane II pe cele 2 siteuri ! doar la NTC am vazut doar un kit...dar as vrea sa vad mai multe modele ! alte magazine online sau siteuri cu kituri ? ( nu caut neaparat ieftin pt ca ieftin si bun rar gasesti.. )

Uita-te te rog si aici http://racelook.de/html/frankreich/megane.php
daca nu gasesti, o sa ma uit sa-ti caut si in alte parti.

altperformance 16-09-08 09:27

Re: Opel Tigra by Altuning

10 Attachment(s)
Ultimele poze facute, mai trebuie sa o curatam si sa mai punem cateva ornamente, sa vopsim jantele si e gata!

altperformance 16-09-08 09:29

9 Attachment(s)
Inca o tura de poze!

altperformance 16-09-08 09:31

9 Attachment(s)
Si ultima tura sa nu va plictisesc ;-)

altperformance 16-09-08 16:38

Re: Peugeot 406 coupe by ALTUNING

6 Attachment(s)
Poze de azi dimineatza, mai e de lucru...

altperformance 16-09-08 16:40

Proiecte si lucrari ALTUNING

Aici incercam sa va prezentam cateva dintre lucrarile noastre si lucrarile curente...sper sa va placa. Asteptam opinii, sugestii, orice e bine venit!

no limits design 16-09-08 17:54

Re: Proiecte si lucrari ALTUNING

peugeotul arata superb.....si am si eu o intrebare....cat au costat farurile alea la tigra?

TRX 16-09-08 17:56

Imi zici si mie ce motor e pe Leon`ul ala ... ca eu nu cunosc sa se fi produs vre`un motor de 180 de cai

altperformance 17-09-08 08:54

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1757522)
Imi zici si mie ce motor e pe Leon`ul ala ... ca eu nu cunosc sa se fi produs vre`un motor de 180 de cai

E motorul de 2.0 TFSI, masina e din 2007, cand l-a luat era deja schimbat softul la Seat Timisoara si avea 200 HP, noi am dat jos softul lor si am pus original si modificat l-am dus la 240 HP, exact ca 2.0 TFSI CUPRA - 240 HP

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning