![]() |
Re: Opel astra by Altuning
Da jante mergeu pe 17, din pacate clientul a vrut sa pastreze pneurile originale
si a luat jante pe 15 ca nu mai avea bani ;-) |
Quote:
aici sunt cele mai eftine de unde aducem. |
Re: Peugeot 406 coupe by ALTUNING
Si eu ;-) lucra baetii la body kit de zor...e mai greu de finisat dar o sa iasa fain.
|
ms! m-am uitat dar n-am gasit nimic pt megane II pe cele 2 siteuri ! doar la NTC am vazut doar un kit...dar as vrea sa vad mai multe modele ! alte magazine online sau siteuri cu kituri ? ( nu caut neaparat ieftin pt ca ieftin si bun rar gasesti.. )
|
nu stiu cum poate sa va placa asa ceva. arata ca un tractor de dezapezire pe roti de skateboard. in plus uitati-va cat de masiv pare spatele dupa modificari, iar mai jos sunt doua gaurici. urat
|
Quote:
|
Quote:
daca nu gasesti, o sa ma uit sa-ti caut si in alte parti. |
Re: Opel Tigra by Altuning
10 Attachment(s)
Ultimele poze facute, mai trebuie sa o curatam si sa mai punem cateva ornamente, sa vopsim jantele si e gata!
|
9 Attachment(s)
Inca o tura de poze!
|
9 Attachment(s)
Si ultima tura sa nu va plictisesc ;-)
|
Re: Peugeot 406 coupe by ALTUNING
6 Attachment(s)
Poze de azi dimineatza, mai e de lucru...
|
Proiecte si lucrari ALTUNING
Aici incercam sa va prezentam cateva dintre lucrarile noastre si lucrarile curente...sper sa va placa. Asteptam opinii, sugestii, orice e bine venit!
|
Re: Proiecte si lucrari ALTUNING
peugeotul arata superb.....si am si eu o intrebare....cat au costat farurile alea la tigra?
|
Imi zici si mie ce motor e pe Leon`ul ala ... ca eu nu cunosc sa se fi produs vre`un motor de 180 de cai
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning