Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Land Rover Freelander 2 (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/90764-land-rover-freelander-2-a.html)

blak 09-03-09 22:00

Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside

140,142 , 147 ,148,149.... unde ne oprim? Care e scorul ? Raidare stii ceva ce noi nu stim? :-?

raidaru 09-03-09 22:10

eu v-am spus cat a dat........nu puteti ascunde nimic de mine:twisted: :lol::lol:

Bogdan YBR 10-03-09 01:27

o sa apara un nou scor in seara asta.... :) de la prajiturele am mai indulcit termlabul
bv fata ...seal

ReLLaXX 10-03-09 01:27

1 Attachment(s)
Adi (Lil'D).. Strici tot farmecul. Macar nu mai sterge mesajul :lol: Da' pe viitor o sa fiu atent si la asta, asa ca, merci! ;)

Tibitzu... Era o mica gluma, nu trebuie sa iei chestia asta in serios. Pana la urma gasim placere in fiecare aspect al activitatii, nu? :-) PS: Unde pun o poza cu rezultatul tau? Modificata? Ne-modificata? :lol: Sau nu pun?:rolleyes2

raidaru... Adevaru' e ca pana la urma ai avut dreptate. Data viitoare modific mai mult. :lol:

Bigu... Ai si tu putina incredere. Doar atat? Da sus, deci da ceva mai tare. Da' mai poate. ;)

Shoka, danke! Spre rusinea noastra, nu a fost asa de greu si nu am muncit chiar atat de mult. Din nefericire asta inseamna ca mai e mult de lucru. Noi sa fim sanatosi, ca in rest le facem! Daca ai nevoie de ajutor, da un semn. NU ai voie sa lipsesti! :-)

Punem poza reala fiindca maine schimbam prefixu'. Poate data viitoare gasim pe cineva bun in photoshop, sa nu mai fie atat de evident. :rolleyes2

ReLLaXX 10-03-09 01:29

Ultra-sincronizare YBR-u'. :lol: Ce face?? Rapuns: :pelvic_th

raidaru 10-03-09 01:34

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 2133877)
Adi (Lil'D).. Strici tot farmecul. Macar nu mai sterge mesajul :lol: Da' pe viitor o sa fiu atent si la asta, asa ca, merci! ;)

Tibitzu... Era o mica gluma, nu trebuie sa iei chestia asta in serios. Pana la urma gasim placere in fiecare aspect al activitatii, nu? :-) PS: Unde pun o poza cu rezultatul tau? Modificata? Ne-modificata? :lol: Sau nu pun?:rolleyes2

raidaru... Adevaru' e ca pana la urma ai avut dreptate. Data viitoare modific mai mult. :lol:

Bigu... Ai si tu putina incredere. Doar atat? Da sus, deci da ceva mai tare. Da' mai poate. ;)

Shoka, danke! Spre rusinea noastra, nu a fost asa de greu si nu am muncit chiar atat de mult. Din nefericire asta inseamna ca mai e mult de lucru. Noi sa fim sanatosi, ca in rest le facem! Daca ai nevoie de ajutor, da un semn. NU ai voie sa lipsesti! :-)

Punem poza reala fiindca maine schimbam prefixu'. Poate data viitoare gasim pe cineva bun in photoshop, sa nu mai fie atat de evident. :rolleyes2

Vezi sa nu modifici in asa fel incat sa credem ca e de pe google:lol: Deabea astept sa vad urmatoarea , o fi un 15? ?:-)

Bogdan YBR 10-03-09 01:35

1 Attachment(s)
upgrade de la 142.11

ReLLaXX 10-03-09 01:36

Quote:

Originally Posted by raidaru (Post 2133884)
Vezi sa nu modifici in asa fel incat sa credem ca e de pe google:lol: Deabea astept sa vad urmatoarea , o fi un 15? ?:-)

16?.? sigur nu e. :lol:

Bogdan YBR 10-03-09 01:36

17 nici atat

raidaru 10-03-09 01:37

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 2133886)
16?.? sigur nu e. :lol:

daca ar fi 16? , m-as lasa de meserie:lol:

raidaru 10-03-09 01:39

hai sa ramanem la 15?, peste nu cred ca are rost sa discutam deocamdata:-)

ReLLaXX 10-03-09 01:43

Frumos ar fi sa ne vedem la primul concurs, adica sa te vedem si pe tine! Competitia in cazurile astea capata un rol secundar, importanta e atmosfera si felul in care ne simtim. Adica bine. In rest, niste cifre, cupe si poate ceva premii. Ar fi pacat sa se lase oricine de meserie, cand inca e atata nevoie de altii care sa se apuce. :-)

Mamut 10-03-09 02:33

17 e de ieri...dimensiunea jantelor poate.
Cu destul curent si toate trase la linie, o sa fie bine...

Bigu 10-03-09 07:16

......... e masluit aparatu dom`ne! sincere congrats` !!!

yo_tibitzu 10-03-09 10:14

Rellaxx ... Offf , gluma a fost !
Am tinut si eu de placa la construirea incintei daca tii minte ca daca nu tineam eu nu avea scorul acesta ... :lol: ... mai pe scurt stiam scorul mi-a spus portul de la incinta :lol: ...

@ReLLaXX,Mamut etc ... Felicitari baieti pentru munca depusa nu incetati sa ne incantati vederea cu scoruri frumose...

@Seal ... ai grija de ele ca sunt scule frumoase si bune...Si ai grija cu hotii ...Ce HU ai la ora actuala???

@YBR ... Tu sa taci te astept la liniute !!!

PS.Scorul meu nu se pune este TOP SICRIT :lol: sti ReLLaXX ca daca l-as pune apoi trebuie sa dau autografe..:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 22:53.

- Copyright 2026 4Tuning