![]() |
Re: VW Golf IV - VYP`ul frate :)
la vypu gasesti pe insomnia niste poze! chiar la membrii gasesti cu jantele noi in rest nu si-a mai facut nimic exterior! eu o sa pun poze cand o sa-mi pun plasa laterala ca e penal fara :lol: :lol:
|
mi se pare o masina foarte frumoasa facuta cu bun gust
numai plusuri pt ea! P.S: pt cei care au votat kitch.. pe bune gusturile nu se discuta dar sa fim seriosi! treziti-va la realitate ! |
Quote:
|
coincidenta face ca amandoi suntem in insomnia si eu cu baluba sunt prieten bun...esti batut in cap? stiu f bine ce e pe masina lui si de la cine si ce masina provine intercooleru lui...taci si baga la cap ce-am zis cu intercoolerele de 2.5 tdi...si sa nu-ti mai para rau sa ma anunti...till then ciocu mic si joc de glezne ca esti pe langa subiect! :lol:
LE : intercooleru oem de 150pd e printre putinele FMIC montate de fabrica la vw...poate chiar singurul...si leon cupra,s3 au la fel...intercoolere laterale la fel ca 2.5tdi...2.0TDI nou la fel il are in fata ca cel de 150...dar in rest nu prea mai stiu FMIC de fabrica la vw... |
ah acum am citit chiar tot ce-ai scris si am fost putin cam dur :) ... nu e vina ta asa e ai preluat informatia gresit din cox (stiu ca e trecut de 2.5 tdi doar am citit si eu numarul ala)
|
e frumoasa, dar nu e stralucita... si ii lipseste suspensia
|
Quote:
|
de ce au aparut informatiile gresit in revista ? asa au fost date sau a fost vorba de o erata ? scuze de off-topic.
|
Quote:
|
Sincer nu-mi place botul. parca e prea neterminat. Un lucru nu inteleg de ce intotdeauna cand o masina este tunata trebe sa se sara calul? nu se poate cu ceva simplu, subtil, chestii de detaliu? trebe sa se puna frate pe masina pana nu se mai vede ce e defapt dedesubt.... Trist da' se intampla peste tot nbu numai in romania.
|
e super draguta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning