![]() |
VLD nu te m-ai lua de baiatul cu tico. numai noi stim cata punca a pus in masinuta aia. Sa te vad si eu pe tine ca o sa cumperi fibra si rasina si o sa iti muncesti masina. Atat am avut de spus.
|
...
|
Re:
Quote:
Hai fir intins! |
hahahaha
tu razi de semnatura lui???? puisor ....de ale tale ce sa mai zicem....macar stii cu ce se mananca toate alea de acolo??? sau te'ai uitat la requiem 4 a dream de 2 ori?
|
si voi decat sa sariti in grup impotriva lui altceva mai bun nu aveti ce face?..pe mine daca ma deranjeaza cineva de exemplu nu mai scriu si gata
|
Aveam alta parere despre Dobrogea... zona constantei...
Oricum.... credeti-ma ca ma distrez cu voi! :P :P :P :P Si sunt convins ca sunteti o exceptie si ca baietii din CT sunt altfel. Ce parere ati avea daca mi-as anunta si eu 5-6 pretenari de pe forum... sa intru unde posteaza unul dintre voi si sa ne luam de el? Am fi doar niste tastaturisti.... imi pare rau dar asta dati voi impresia ca sunteti! trg... lasa-i tati sa abereze ca nu ne deranjeaza! Fir INTINS! |
Re: hahahaha
Quote:
|
Mi-am incalcat cuvantul dat, in sensul ca am postat din nou aici desi promisesem ca n-o mai fac. Mi-am modificat toate posturile anterioare (nu am reusit sa le sterg), astfel incat discutia a capatat un nou sens, acum lipsind replicile mele ironice. Imi cer scuze fata de titularul topicului!
|
SE ACCEPTA ;) Ma bucur ca pana la urma ti-a venit mintea la cap ;)
|
VLD ,ce sa-ti zic tati, la mai mare(nu parasolarul mah :P ci investitzia in masina,din pasiune,nu din nevoie :wink: )
hai, FIR INTINS :peace: ( de cand pescuiesti, ma iei si pe mine odata ???) |
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
ti se pare ca sunt naiv ca mi-am facut o bara pe un TICO? nici o problema, am facut-o pentru mine (pentru tico de fapt) nu toata lumea poate sa faca asta la prima (a doua) incercare...te invit sa incerci sa vezi ca nu-i asa usor cum pare chiar sunt curios sa aflu ce ai vrut sa subliniezi prin faptul ca am o gaura in mocheta....masina mea e din 98 si e pe mana mea din 2004, nu m-am apucat de interior inca daca te uiti la inceputul topicului meu, masina mea arata asa(vezi pozele 1+3): azi e putin diferita (vezi poza 2)...peste 4 luni va fi si mai diferita. nu toti dobrogenii sunt \"ironici\" cum sunt eu, eu sunt exceptia care confirma regula, asa ca sa nu-ti faci o impresie gresita despre zona noastra. intra pe sectiunea \"constanta\" sa vezi despre ce e vorba. iti urez multa bafta, sa nu ai parte de nici un eveniment rutier si...asteptam evolutia masinii tale pe planul tuning&styling pentru inceput, ai putea sa pui o poza cu jantele (mai apropiata). |
AAAAAAAAAAAAAAA, io credeam ca ne apucam la bataie...........ca io stiu bataie............odata am si luat si pe de alta parte Dj-77-VLD e tare smecher si cred ca razbea pe inamic ca odata a baut si o bere.
VLD : zapp me anywhere , cand vrei tu :wink: Io ma bag in tabara lu VLD Restu' ? P.S.: Putem sa ne certam prin telefon si sa ma sunati pe conex ca imi mai trebuie vreo 15 minute ca sa mai primesc 1,5 USD VA ROG EU MULT DE TOT CA NU-MI VINE SA DAU BANII PE REINCARCAREA CARTELEI |
ba ai luat-o razna?ce bausi ?
|
quick_5hifter felicitari, aici se potriveste de minune faza cu: cine are mai multa minte , tace!!! Shi pt domnu' DJ77VLD, daca cumva nu stiai eshti pe forumul de pe site-ul 4tuning!!!! Ash ca, calmeazate!!! Iar daca nu iti plac masinile tunate nu e era neaparat sa te inscri aici!!! Shi un sfat de la mine, decat cu gentile alea din targ mai bine iti lasai capacele din fabrica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Tu ai 17 ani si visezi la ferrari... fa laba in continuare si plimba broasca!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning