![]() |
Da, asha, dar oricum necesita destule modificari si ala... :?
|
eu am tot Cielo DOHC 16V si nu stiu ce tot zici tu de viteza I ca ajunge la 40, eu am ajuns in I la 55. asa ca e de la masina ta. si incearca sa-i faci altceva: decat sa-i pui motor de calibra mai bine iei doar Turbo de la Calibra si il ajustezi pt. Cielo ca este posibil.
|
55 ? in ce turatie? .. ca sa pun turbo mi-ar mai trebui niste spatiu sub capota.. si ceva mai multa dementa :)
|
Re:
Quote:
de curiozitate,pan la cat duc celelalte trepte?? daca doar cu I-a i-ai dat 55? |
La un tov de al meu cand a luat canetu il puneam sa-i dea asa a1a max si a2a si a1a parca tot asa si intr-a 2a a luat 90 ... eram in dreapta si m-am uitat ... adevaru ca saracu la turaria aia nu mai tragea deloc :D
|
Eu i-am dat asa cum v-am zis 55 in viteza I si 90 in a doua, 135 a treia, 150 a patra, si in a cincea i-am dat 185, si cielo meu nu are modificari la motor, pt. cine nu ma crede am si martori.
Si eu nu am zis niciodata ca e mai bine sa-i pui Turbo decat sa-i schimbi motorul, dar este mai ieftin. Si ai destul loc sa-i pui Turbo-suflatna sub capota, si daca ii schimbi injectoarele si evacuarea poti sa il duci la 110 cai si motorul garantez eu ca tine. Si dupa modificarile astea il duci cam la 220 Km si sa nu mai vb. de un demaraj Mult mai bun. |
Iti duce mult mai mult de 110cp si cu turbo si cu injectoare schimbate, insa, crede-ma, este FOARTE MULT de munca si este necesara o suma destul de mare...Nu prea cred ca motorul va rezista. Inginerii de la BMW s-au chinuit si au scos din 1.6 160cp cu compresor, iar cei de la Opel 170cp tot din 1.6(pe viitorul Corsa), insa vezi tu, aceste upgrade-uri au necesitat multe cercetari ca motoarele sa nu-si piarda din fiabilitate. Cu cat un motor, care nu a fost destinat sa functioneze pe parametrii de turbo, va fi impins la extrem prin astfel de interventii, cu atat el isi va pierde din fiabilitate si va fi predispus cedarii...
|
Daca Vrei putere iti asumi nishte riscuri, dar oricum este mai ieftin decat daca ai schimba tot motorul!!!!
|
Un motor de Calibra 2.0 Sfi 150cp ar fi cam 500E, si unul Turbo cu 100-200 mai scump...modificarile nu ar costa mult, pt ca este loc destul...ramane insa problema franelor...cum a zis si DnI intr-un post, operatia te costa cam in jur de 1000E, poate cu putin mai mult...cu Turbo adaptat te va costa mult mai mult...
|
la cielo-u de care vb in topicul asta.. cel de 88 cai.. nu ai loc sub capota nici sa pui o carpa....
=== cu vit 4 se poate merge pana in 180.. testat :twisted: |
Re:
Quote:
:D :D |
nu e chiar asa... poate sa fie a 5-a foarte da extrem de scurta....
Pai eu am 260 maxim pe bord si in a treia o duc pana la 170km/h... (nu crezi iti dau filmul) deci pana in a V-a unde ar trebui s-o duc? :P |
Crede-ma si eu am Cielo si a 5 la el e LUNGA. cam de la 160 in sus.
|
Te cred pe cuvant... eu am mers cu cieloul unui prieten.. la 160km/h nu mai tragea..
Acuma am auzit ca depinde si de an, si d nu mai stiu ce... |
E vrajeala, cu a4a e maxim 160-165 la Cielo...shadow are dreptate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning