Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Nissan 300ZX (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/9050-nissan-300zx.html)

vlad_rally 03-03-08 09:44

Re: Nissan 300ZX

e misto masinutza !!!

venom_sb 09-03-08 14:28

Imi place la nebunie spatele!

alin2cute 11-04-08 03:25

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 232027)
acum nu vreau sa fiu rautacios ... dar masina asa in poze arata bine. zic asta pentru ca o vad aproape zilnic, iar finisajele lasa de dorit. am vazut unde a fost modificata masina si am vazut si cum arata inainte ... :) era targa, iar acum ca s-a incercat transformarea in coupe a adus niste \"bube\", dar repet in poza nu se vede. daca te uiti de aproape la masina o sa se vada finisajele de nota 5 sau 6. vopseaua de asemenea nu este unu prea stralucita. din ce am inteles eu ... poate vb prostii, dar asa mi-a zis cel ce a \"tunat-o\" ... a costat 8000 de euro cu tot cu masina cumparata. masina are bara din fata asemanatoare cu nu stu ce ferrari, pragurile cu un lamborghini, iar spatele e custom. cel putin asa mi-a zis omu. masina urla si fuge destul de bine :) are motor de 3000 cmc V6, nu stiu exact cati cai :)
per ansamblu ideea e frumoasa, practica lasa de dorit ... adica finisajul. parerea mea. de asemenea si zgomotul parca e unpic exagerat.

Vezi ca in primu rand masina a costat 7000 si sa mai bagat 8000 in DID pt informatia ta generala.Oricum pacat ca nu prea am mai vazuto pe strada.E reusita masina. 10+

SV25MBN 15-04-08 04:44

Quote:

Originally Posted by loveextreme (Post 878141)
ciudat , abia acum am vazut acest topic.....Am cumparat eu masina asta , acum este la ARAD ....intradevar avea nevoie de multe finisaje....insa cel ce a conceputo a fost inspirat ....o linie foarte extravaganta .....eu am bagato la tunning pt. finisaje si cateva modificari: bara din spate..capota..etc. , mentionez ca am facuto targa din nou ( cum a fost inainte) faptul ca a fost acoperita cu fibra mi sa parut o prostie incredibila) am schimbat la motor ce era de schimbat si binenteles , am pus LAMBO doors! , nu se putea altfel....i-am luat si niste jante calumea pe 18 . Pe langa asta multe lucruri nu au fost terminate ...dar le-am facut eu...trebuia sudat sub ea un suport ca sa ai unde-i baga cricu in caz de pana....suna beton intradevar , dar prea tare pt. oras ( se iau amenzi ) asa ca am pus niste tobe mici intermediare...oricum se aude super ! Masina va fi bibelou cind iese de la service , vreau sa o pregatesc pt. salonul de tuning de la Bucuresti pentru la anul. Cu motorul e mai greu fiindca e non-turbo...doar 222 cp insa poate o sa-i aduc anu asta un motor bi-turbo din germania. Eu am avut un Mitsubishi 3000 gt bi-turbo VR4 ..stiu ce insemna doua turbine...dar deocamdata vreau sa arate exteriorul superb si apoi motorul vedem...
In interior arata bine ..e modificat si bordul si multe chesti p-acolo..
Am vazut pozele de aici ...nici nu stiam ca a avut botul altfel inainte , acum insa ..cel putin dinainte de cind am vazuto eu si am luato...botul arata chiar de lamborghinii ...si nu compiaza Murcielago ...este copie dupa un alt lamborghinii ..nu mai tin minte acum ...este un L- .....si nu stiu ce nr are dupa litera "l" dar pe acela il copiaza foarta foarte bine.

Cuvintele sunt de prisos la urma urmei ..masina va iesii din service c-am in 2 sapt. mai sunt cateva detalii de terminat plus vopsitul.

Am sa pun poze oricum...multe si din toate unghiurile , cind e gata!

A trecut un an si inca nu am vazut poze noi cu masina :???:

300zxtt 15-04-08 20:51

1 Attachment(s)
am inteles ca masina acum arata ca-n poza de mai jos.

SV25MBN 15-04-08 21:04

Incercare clara de copiere a Murcielago, dar nu as putea spune ca arata rau. Totusi jantele imitatie de M6 ajuns sa fie prea comune..

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning