![]() |
Re: E30 - 335 vs nitro expres
Masina a fos la noi, montat VEMS, partea de electonica sa decurs bine, proprietarul e multumit de ce a vazut...am avut in schimb alte probleme despre care vorbeste proprietarul.
|
Foarte misto masina,mai ales culoare.
|
superba masina,am auzit ca a fost lovit-a in ungaria la teste, este adevarat?
|
nu la teste ci dupa, proprietarul era vinovatul :lemon:
|
aoleu...foarte naspa...
sper ca nu a fost grav... soferul daca nu a patit nimic...atunci totul e ok...fiarele se repara oameni nu!! |
da stiam ca proprietarul conducea..dar am auzit ca nu era inca gata masina si o iesit la o plimbare,si io prins o ploaie nasoala pe drum...si poc,si nu au patit nimic decat masina un pic sifonat, in fine vb lui El3ctr0n masina se repara oamenii nu..
|
La inceputul februariei masina va fi gata...dar tre sa vorbim cu un admin....pentru rescrierea titlului..."E30 - 335 vs TURBO"
Ps. dar de data asta numai pe platforma pleaca din ungaria :D |
da ar fi bine sa schimbe titlul..si da cel mai sigur pe platforma :P
|
E baiat mare o sa se descurce.N`are nevoie de platforma daca tine la urmasii lui :D
|
ce mai face ursul Fosky?//
|
A primit noul uscator de par:joy:
In ianuarie primeste ceva cadou de al wiseco... O sa fie un abitru ursul asta...bun sau rau dar o sa fluiera ca dracul :crazy: Ps. sper ca pana maine primesc si ceva photo...va fi premiera si pentru fosky |
foarte frumos ursul,spor la treaba in continuare.
si iti urez multe victime;) |
hexer batrane nu se pot da mai multe date despre ce se monteaza pe masina ??????? ce sa intamplat cu compresorul ? ce turbo ? nu stiu altii dar eu urmaresc cu interes maxim .....mai multe date sa invatam
|
si nos are ......
|
frate , mai multe detalii despre masina trebuie sa ma intrebi pe mine, pt ca a mea este:)
momentan nu are rost sa dau mai multe date pt ca nu este functionala, dar vreau sa fie un proiect destul de diferit fata dede s-a mai facut pana acum pe la noi |
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning