Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Schimbator cu LCD de la AC Schnitzer (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/90457-schimbator-lcd-ac-schnitzer.html)

sierraSB 13-09-08 15:03

Re: Schimbator cu LCD de la AC Schnitzer

ce prostie!total inutil si in plus treapta in care esti este afisata si pe display.

83 kys 13-09-08 20:20

cea mai prosta inventie pe care am vazuto vreo data,nici celui mai prost sofer nu ii foloseste

ady` 13-09-08 20:29

in loc de treapta de viteza mai bine avea un desen din leduri....un beculet.....orice...sau era simplu...asa sa iti arate treapta...:| nu foloseste la nimic, consuma bateria aiurea :lol: mare smecherie sa inveti unde sunt vitezele...mai rau e sa nu stii sa le folosesti :)

Daca chiar nu stii pe unde sunt vitezele si nu vrei sa stai sa le schimbi...iti iei automata..macar stii o treaba :)

KillYourSelf 13-09-08 23:36

prea tare ideea asta...imi place...adevaru e k nemtii astia sunt destul de buni :D :peace:

madutz2006 13-09-08 23:43

cat de curand o sa apara replici, facaturi si toti ''tzaranii'' o sa-si puna pe ''daciile lor tunate'' :))

laur_nsl 14-09-08 03:14

nu stiu de ce mi se pare k e facut pt retardatzi ...........cum sa nu stii in ce treapta te aflii..............tre sa fi chiar prost............alta jucarie nefolositoare pt papitzoii cu bani de aruncat

julaikos 14-09-08 07:58

hehe roata a fost inventata de muuulta vreme,e un site cu fel de fel de scheme electronice(niq.ro parca...sau ceva de genu) si acolo e prezentata o varianta de asa ceva care e banal de facut ;)
oricum total nepractic,felul cum e facut e estetic...si cred ca e destul de scump
cum spunea cineva mai sus,la motoare asa ceva e mult mai util,si astea de generatie noua cam au asa ceva,iar din cele mai vechi au un led care se aprinde cand se afla la punctu mort :)

SaIBoT 14-09-08 13:16

Mi se pare o chestie inutila si nu ii prea vad rostul.Ca sofer iti dai seama in ce viteza esti dupa viteza si turatia motorului(exemplul de mai sus) nu sa te uiti la schimbator ca sa vezi in ce treapta de viteza esti.Total aiurea si inadecvat!

mario79 14-09-08 14:22

cei mai duce capu pe nemtzii astia:rolleyes2

KTA87 14-09-08 16:01

Inutil. Ptr idioti sau idioate!

iulian2476 14-09-08 16:16

Apreciez toate aceste note informative si noutati prezentate de deschizatorul threadului. Este totusi o noutate, care s-ar putea in timp sa se impuna sau nu, depinde de cererea pietei normal, ceea ce ramane de vazut.

THX-1 15-09-08 09:54

AC Schnitzer=Taranie!.....iar rotita aia de la iDrive atinge culmile kitch-ului si al prostului gust!

synu 15-09-08 10:38

nu prea isi are rostul.....

julaikos 15-09-08 11:17

scopul lui e strict estetic(ca o fi aratos sau doar un kitch asta nu mai conteaza..)
atata timp cat ei primesc o suma de bani(bunicica tind sa cred...) chiar nu cred ca ii doare undeva ce parere avem noi...

madutz2006 15-09-08 12:06

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1754175)
AC Schnitzer=Taranie!.....iar rotita aia de la iDrive atinge culmile kitch-ului si al prostului gust!

daca zici asta... ma gandesc ce-oi zice la toate ''***'urile'' din piata... :))

All times are GMT +2. The time now is 00:01.

- Copyright 2026 4Tuning