![]() |
Re: Masini Legendare - Care au facut istorie
HEXER din cate stiu urmasul lui S4 ar fi fost o masina de grupa S !!! grupa de care putini si au auzit si cu atat mai putini au habar mai ales ca se se stiu f f f putine fiind mai mult un proiect pt anul 88 dar la care firmele participante pe atunci in WRC au dat curs provocari fiind fabricate cateva masini de grupa S !!!! pun semnul exclamari la grupa S pt ca erau masini EXTRAORDINAR :shock: de puternice si performante de necrezut adik 0-100 km / ora undeva in jurul timpului de o secunda :shock::shock::shock::!::!::!: dar cancelanduse gr.B clar ca sa renuntat si la gr.S . Oricum si masinile mai bine zis bolizi de gr.B aveau performante extraordinare adik 0-100 km/ora undeva sub 2.8 sec.Am avut privilegiul de a merge cu o masina cu prestante de gr.B si cuv.suntt de prisos.Masina este o noutate la noi in tara [ ca prestante ] si ma refer la un suby care va avea nr B XX WRC [deocamdata nu pot sa dau date a cui este masina ce si cum fara acordul proprietarului chiar fiind amic [ asa i frumos] ] tot ce pot spune este ca nu a fost preparata la noi in tara si 0-100 km/ora in jurul la 2,3 sec :!::shock: sa nu mai vb de suma exorbitanta investita ..... oricum sa ai cai cat bugatii veiron pe 800-900 de kg este ceva de nedescris
|
Nemes, asteptam detalii cand se poate. :)
|
|
Quote:
|
23 Attachment(s)
Peugeot 205 T16 street version |
masina de mai sus a facut istorie ?!?!?!?
|
Nu a facut istorie, e o masina rara care a castigat ceva raliuri la vremea ei. Motor central, 200 Cp, turbo, 16 V, etc. Pentru a putea aprticipa la curse Peugeot - Talbot a trebuit sa scoata o serie limitata de 200 exemplare pe piata. E un model rar care poate fi considerat "de colectie".
|
Quote:
|
Cam pe toate site-urile de masini clasice de vanzare apare cate una din asta de vanzare...preturile variaza foarte mult, una de raliu costa cam de pe la 40000 de euro in sus iar una de strada sub 65000 nu gasesti...in cautarile mele de a afla cat mai multe informatii despre versiunea de strada am aflat ca s-au fabricat 211 exemplare si de un an de zile a aparut si exemplarul numarul 212, masina apartinad fostului director de productie a seriei 205 t16.
|
karmann Ghia.....frumoasa ..eleganta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eeee nu e un plastic....e VW,
Karmann Ghia a fost o maşină sport comercializată de Volkswagen, designul realizat de firma italiană Ghia, şi construită de constructorul german Karmann. Au fost produse peste 445.000 de maşini între 1955 şi 1974. Colecţionarii estimează că în prezent mai sunt mai puţin de 20.000 de maşini în întreaga lume. Datorită numărului în scădere de maşini funcţionale, valoarea acestei maşini este în creştere. Producător Karmann Companie “Mamă” Volkswagen Group Producţia 1955–1974 Asamblat în Osnabruck, Germania Succesor Volkswagen Scirocco Clasa Maşini Sport Tip caroserie 2 uşi decapotabilă 2 uşi coupe Motorizare 1.5 L, 4 cilindrii Designer Luigi Segre |
Aceasta masina a mai fost postata pe prima pagina.
|
5 Attachment(s)
Quote:
laudabila intentia de a prezenta istoria Lancia.Dar copy/paste-ul se arata a fi insuficient.Pana la Stratos cu care incepi, firma asta ce a facut? Stratosul din ce deriva? din Fulvia HF poate cea mai de succes.Tocmai restaurez una.Dar 037-le, Beta Montecarlo?Am sa pun o poza de Fulvia, e cea rosie sa vezi.Prima e o Flaminia penultima e 037...No offence dar inainte sa postam hai sa citim istoria. si nu mai vorbesc de alte modele de exemplu "D" din care a luat nastere celebrul Ferrari...Ultima poza.Daca tot postam... |
Quote:
Nu cred ca e vina lui Sindrom,istoria Lancia e necunoscuta pentru multi . |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning