Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Primele imagini teaser cu noul Ford Mustang (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/90306-primele-imagini-teaser-noul-ford-mustang.html)

nea_gogu_de_la_gaze 18-09-08 23:15

Re: Primele imagini teaser cu noul Ford Mustang

Spanzurati-ma in sus de picioare,ziceti mi ce vreti da nu vad mare diferenta fata de cel mai recent model de mustang:Dda oricum mustangu ramane mustang:shock:

SKR* 19-09-08 15:37

ceva nu se "asorteaza" la bordu` ala

mario79 20-09-08 17:52

:shock:imi place fofografia, ma inspira, ma duce cu gandu departe!!?????????/:cry::rolleyes2

FLAME 21-09-08 17:28

sa speram ca va fi ceva frumos ;)

boy_wonder 25-09-08 16:23

1 Attachment(s)
Al saptelea teaser pentru noul Mustang!

Constructorul american pare ca nu se mai opreste din lansarea de imagini cu versiunea 2010 a modelului Mustang. Cea mai noua fotografie, a saptea la numar, ne prezinta o parte din interiorul masinii, mai exact scaunele si consola centrala. Si cum noul Mustang va debuta abia la Salonul Auto de la Los Angeles (21-30 noiembrie), Ford probabil ca nu se va opri aici si va mai dezvalui si alte fotografii.

adrian2008 25-09-08 17:23

mama frate ce oameni astia de la mustang,nu dau si ei mai multe poze,dau cate una la o saptamana:))) :D:D dar o sa fie MUSTANG POWER:x:x:x::x:x

Marius_mym89 25-09-08 18:12

ce se poate deduce din poza asta?? ca are un interior frumos si niste scaune pe masura :peace::twisted:

cryssl 25-09-08 19:03

o sa fie ceva..de foarte buna calitate...mare..si puternic

nsl_iuli 25-09-08 21:59

Parerea mea: Cam multe teasere pentru o masina care apare peste 2 luni...
Ne tin acum in suspans si pana o lanseaza uita toata lumea de ea...

ICE-M 26-09-08 02:42

au inceput sa ma enerveze. toti sufera de teaser-e. mai trebuie sa dea nu stiu ce companie de kko(sa nu zic dacia) teaser-e si au dat toti.

vlad_ct 26-09-08 11:28

fumos interioru.. da mai bine dadeau si ei o poza cu toata masina asa ca sa nu ne mai tina in suspans! oricum sigur va fi tare rau de tot :D

Sasha 27-09-08 12:32

:yikes: ce interior...
interesant...

83 kys 27-09-08 21:55

am inceput sa ma satur de atatea teasere...ba cu lamborghini,ba cu mustang,sa arate toata masina odata,frumos interior are mustangul

boy_wonder 03-10-08 14:16

1 Attachment(s)
Inca un teaser cu viitorul Mustang

In timp ce aproape toti constructorii auto prezinta cele mai noi modele la Salonul Auto de la Paris, constructorul american Ford continua sa ne plictiseasca cu Mustang 2010. Noul teaser lansat de Ford, al optulea la numar (de parca ar mai conta), continua sa nu ne dezvaluiasca nimic concret. Si cum noul Mustang va fi dezvaluit abia la Salonul Auto de la Los Angeles (21-30 noiembrie), numarul imaginilor teaser pe care le va lansa Ford probabil ca va depasi 10. Oare mai conteaza?

steffan 03-10-08 14:47

pana acum seamana cu vechiul model.. nici nu sunt curios

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning