Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Tetsu GTR - Ciudatenia de la SEMA (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/90274-tetsu-gtr-ciudatenia-sema.html)

adut 12-09-08 09:53

Re: Tetsu GTR - Ciudatenia de la SEMA

mi se pare cam tiganie....in privinta cailor.....waw ffoarte tare !!!

Peugeot_113 12-09-08 11:54

ar fi putut avea de senat pe capota si niste muste sau mai stiu eu ce, dar masina tot frumoasa ramane

Biker21 12-09-08 12:10

e ceva deosebit :)

50COP 12-09-08 16:15

nu-mi plac floricelele si grila ... in rest merge.... motorizare .... no comment :twisted:

CLAUDIU_URBAN 12-09-08 17:34

mai bine ii desenau muste ... dar e tunata frumos oricum .

kosmyn_sl65AMG 13-09-08 00:23

floricele pe campii..........respect pt putere

morpheusmaster 13-09-08 00:33

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1746756)
Pentru cei mai multi dintre noi, SEMA este un loc in care tuneri de top sau nu isi prezinta ultimele creatii. Insa, ca aproape orice eveniment auto, si SEMA are o parte intunecata reprezentata de kitsch-uri sau kit-uri prea extreme pentru modelul de baza. La editia din 2008, aceasta parte intunecata va fi condusa cu siguranta de un anumit Tetsu GTR care are la baza, din pacate, un Bentley Continental GT.

Nefericita creatie poarta semnatura ASI si prezinta un wide-body kit din fibra de carbon care face ca pana si kit-ul de la ASMA sa arate finut si elegant. Pe langa paintjob-ul in doua culori, Tetsu GTR mai beneficiaza de o grila frontala enorma, praguri laterale, eleron "GT-style" si jante pe 22 inci. O combinatie total nereusita. Insa tot raul spre bine: doar 29 de bucati vor fi disponibile (puteau sa faca si mai putine), fiecare beneficiind de 800 cai putere.

Nu's deloc deacord cu ce ai afirmat...masina este prea adevarata si prea tare...nu e deloc kitch...sau nuj cum...extrema...trebuie sa stii tendintele de peste ocean ca sa fii obiectiv in afirmatii ;)

adi_wauxhall 13-09-08 11:15

parca ar fi masina lui batman varianta alba, versiunea de sosea:))

83 kys 13-09-08 20:36

imi plac doar calutii de sub capota,in rest...

SaIBoT 14-09-08 13:47

Frumosi caluti sub capota,combinatia de culori nu imi place dar in rest masina e destul de ok.

no limits design 14-09-08 17:56

eu cred ca daca nu ar fi facut grila aia asa mare chiar ar fi aratat bine

TRX 16-09-08 17:17

Pentru o tara Europeana , e foarte frumos , iar impactul vizual e incredibil ... cu toate ca e transformata intr`o proportie destul de mare, iti da impresia ca e de pe alta planeta , tocmai ce vor extremistii

boy_wonder 14-10-08 14:43

12 Attachment(s)
Noi imagini cu Tetsu GTR

Tunerul japonez ASI a lansat un nou set de imagini cu creatia sa ce are la baza un Bentley Continental GT si se numeste Tetsu GTR. Pe langa noul look, Tetsu GTR mai beneficiaza si de un motor W12 ce dezvolta 800 cai putere si, pentru cei curiosi, va fi prezent la SEMA, la standul Toyo Tires.

prelude2.8 14-10-08 14:53

bolnava rau masina asta...ca si creatori ei defapt

Radoo_84 14-10-08 16:00

arata bine, ce sa mai zic.....

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning