![]() |
Re:
Quote:
~Nautilus |
felicitarile mele domnului inginer din cs, pt ca foarte putini au curajul macar sa inceapa o chestie dinasta.
si pt aia care comenteaza liniile, interiorul... mai pot sa zic ceva??? urmariti ideea in sine, si lasati spiritul tehnic |
Brvoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :peace:
eu apreciez munca omului. e frumos sa vezi ca si la noi se poate. macar nenea asta a reusit sa o faca si s-o si inmatriculeze.(prin ce metode nu conteaza) important e ca s-a creeat un precedent, ceea ce pt tara asta e ffffffffffffffffffffffffffoarte mult. citi din noi nu au avut ideei sa isi faca vreo nebunie de masina cu sasiu din bare sudate? dar.........ba ca nu sunt bani ori timp, dar in subconstient toti ne-am gindit:bani,munca si timp investite aiurea ca tot nu luam RAR-ul. si atuncila ce bun atita osteneala. p.s. nu ma da pe spate dar nici de lasat nu e |
frumos lucrat... si sunt convins ca daca avea omu` mai multi bani iesea si mai bine
felicitari proprietarului acestei masini |
\"diavolul e in detalii\", spune o expresie, si nu suntem noi vinovati ca detaliile au transformat rezultatul finit intr-o masina mai putin reusita...
|
Asta da tuning custom! :blink:
|
modificare la jaguar xk120
serios acum, poate motorul si rotzile pot fii de dacie, caroseria este pura de jaguar xk120 http://www.classicmotor.co.uk/xk120.jpg
|
Re: [EXT] Dacia Supernova ... sau ... De Karaso Simplon !
caroseria e in stilul roadster-elor engleesti dar nush dk s-a gandit chiar la jarguarul asta.. oricum ..e un inceput.. care trebuie continuat cu alte proiecte facute mai cu cap.. cat era omologarea RAR?? de da atata bataie de cap celor care incearca?
|
eu zic ca e frumosa.... gandindu-ne ca nu prea avea de unde sa ia piese care sa se armonizeze mai bine cu caroseria... si daca stam bine sa ne gandim... majoritatea ii facuta de la 0.Ii adevarat ca are si defecte da ii imposibil sa iasa fara defecte avand in vedere k este prima masina custom in totalitate de pe la noi..
|
Eu sincer nu stiu ce sa zic
|
e tare rau masina
Cred ca e cea mai tare "facuta" de romani vreodata |
EnZZo_mafiotu?? se pare ca tu nu prea te-ai uitat pe 4 tuning si in reviste sa vezi ca sunt si altele .. si acum aveai lata parare
|
e draguta!dar ce dracu de dacie e asta?
|
:rolleyes2 si totuhi e de apreciat ideea . majoritatea mashinilor tunate respecta un anumit tipar care nu se regaseshte aici.
|
Interiorul imi place...si ideea,curajul si ambitia omului.Insa daca tot a facut o modificare putea sa o transforme in ceva mai nou.O dacie Super Nova Coupe Cabrio cred k ar fi interesanta...dar pana se va gasi cineva care va avea ideile si banii necesari pt. asa ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning