![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Eu zic sa il lasi asa,ca nici nu se cunoaste diferenta...
|
din poze am observat si eu ca nu se cunoaste dar cand ii pe masina se cunoaste si inca foarte bine :D. Masina ii verde cameleon , iar eleronul ii un verde metal spre albastru
|
Masina primeste in curand telescoape noi , sa vedem in ce stadiu is arcurile . SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
PIVOTI , BIELETE , BUCSI ca deh traim in romania si daca avem bani pusi deoparte sa facem alceva cu ei de ce sa nu ii bagam in directie , doar de aia platim ROVINIETA si taxe peste taxe , NU !? |
suparat esti pe viata asta Alex!!!!!!!!!! :) :)
|
astazi am scos catalizatorul. Diferenta se simte , un sunet mai al naibii in turatii si parca urca mai repede in ture. De consum nu ma intrebati ca inca nu stiu nimic :D
|
pune te rog preturile pt piesele de la directie sa vad cam la cat ajung pt ca si eu trebuie sa le schimb cat de curand
|
sincer iti zic nu stiu pretul la fiecare , iti zic ce am schimbat si cat am platit.
1 pivot 4 bucse ca is 2 2 la fiecare trapes saboti frana de mana kit reparatie frana de mana ulei motor + filtru ulei ulei cutie de viteze filtru benzina repozitionat conducte de frana si benzina ca toate erau sarite de pe la locurile lor si o trebuit tot luat de la 0 cu manopera am platit in jur la 700 lei |
Atasez si un filmulet cu sunetul evacuarii.
https://www.youtube.com/watch?v=MXltrHu8GTE Astazi am primit si filtrul sport BMC CDA. Am de modificat putin admisia ca sa imi incapa dar sper sa reusesc saptamana asta |
Arata-le la oameni filtru de aer ca is curiosi!
|
Frumoasa,are un prieten o calibra exact ca a ta,si culoare si interior. Are jante pe 18 sau 17 parca :D
|
DaBotta as vrea sa te intreb cat ai dat pe masina cand ai cumparat-o, de unde (pt ca vad ca ai avut numere rosii la inceput) si cati cati km avea in bord atunci ??? :D
aaa si ca sa nu uit cat ai dat la taxa? |
Deci , am cumparat masina cu 2.250 EURO. Taxa a fost 460 EURO , la RAR fiind trecuta EURO 2 masina fiind din 94. Aveam 180.000 + - cativa Km. Acuma ma indrept spre 200.000. Nu am avut nici o problema cu ea , in afara de consumabile. Masina merge si acuma superb , trage mult mai bine. Nu am decat cuvinte de lauda pentru ea.
Adevarul este ca am si avut grija de ea. Am cumparat masina cu 2.250 de euro si momentan imi sta in 3.900 de EURO. Si inca nu am facut tinichigeria si vopsitu. Sper sa reusesc anul acesta sa o vopsesc si sa ii fac tinichigeria. |
aha... oricum e superba, mai rar o calibra ca a ta. ce sa iti urez decat sa o stapanesti sanatos si sa o alergi cu girja ! :D
|
Ms mult de complimente. Cand aud dinastea imi dau seama ca , chiar merita banii investiti intr-o masina. Ti se mareste sufletu cand cineva iti apreciaza munca si masina. Si mai ales ca tot ce ii aici ii facut din ale mele 2 maini
|
ce se mai aude de masinutza ta :>
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning