Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   20 sept. 2008 - Viteza in Coasta - Bucovat (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/90010-20-sept-2008-viteza-coasta-bucovat.html)

bog88 18-09-08 00:45

Re: 20 sept. 2008 - Viteza in Coasta - Bucovat

frate, daca vreau actiune singur ma aduc acu noaptea pe deal. nu platesc rovinieta, motorina si inscriere ca sa vina cei 2 zei cu ultimu evo si ultimu subaru ca in 2006 si sa-mi arate ca le moare la fiecare plecare dp loc, dar ma fac. m-am dat de n ori cu dacia vs masini deci nu e vb de cupe. crezi ca valoreaza ceva diploma asta la FRAK FRAS?:D plm rebelboiu te cam ia gura pe dinainte, iar. a, va dau o idee... faceti cursa enduro vs auto, traseu la alegere. nu fac mistor dar incerc sa va determin sa faceti ceva mai echilibrat. dupa caii din talon, de ex. se practica. daca omu e mega tuner castiga, macar PE MERIT

SUPAPA_Jr 18-09-08 00:50

:) lasa-i bogdane ca in goana asta dupa diplome din RO...mai bine baga DTI la general ... ar trebui lasati sa se bata singuri intre ei acolo...oricum se stie cine castiga...mai bine iesi pe un deal cu enduroaica sa ... blow off the steam

bog88 18-09-08 01:13

trist e ca de aia mor competitii de genul asta. daca aveau ungurii dealurile noastre era wrc si in ro. tin minte si acum cu ma duceam patinat in 2006 spre CRATER intr-o curba de stanga. am zis shit...aici ramane articulatia. ok s-a rezolvat asta, dar vin sa ma intrec cu...mine din cauza grupelor f misto organizate. deci o sa va luati banii de la niste rebelboi care vin, ingheata(respect) si pleaca cu buza umflata. la anu altii, pana se satura toti. PACAT

regulamentul dupa cmc e de rally din 1950...cand nu se stia de TDI. acu exista la vtm ceva turbo diesel, care lasa fum in urma de nu vezi 5min. da, aia au masini facute in germania de 3-400cp. vezi puiu rusu golf3 care ia cupe, dar n-are ce cauta cu aia pe strada, se sufoca toti in spate. deci...insist ca poate va mai ganditi...pls

Nemes Ion 18-09-08 01:39

1000 de cuvinte nu fac 2 bani.cine se dau cinste lor,nu conteaza cu ce !!! important este sa aiba sange in briceag si sa participe !!! chiar daca au o tigaie de masina castiga experienta pe un traseu inchis si pot ''taia'' virajul unde vor fara frica ca vine din fata etc nu vreau sa tin teoria chibritului cu diferentele dintre o masina de starada si una de competitie sau preparata dar fiecare masina are o limita si aproape toti nu pot duce masinile la limita fie ea de strada sau de competitie deaceea i si zice cursa de amatori !!!!

Nemes Ion 18-09-08 01:46

P.S si sa nu uitam cati amatori sunt in capionatul nostru de profesionisti fie vorba de CNR fie vb de VTM si chiar si aici sunt f putini care duc masina la adevratul ei potential [ din pacate ]

Rebel_Boy 18-09-08 10:08

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 1760563)
frate, daca vreau actiune singur ma aduc acu noaptea pe deal. nu platesc rovinieta, motorina si inscriere ca sa vina cei 2 zei cu ultimu evo si ultimu subaru ca in 2006 si sa-mi arate ca le moare la fiecare plecare dp loc, dar ma fac. m-am dat de n ori cu dacia vs masini deci nu e vb de cupe. crezi ca valoreaza ceva diploma asta la FRAK FRAS?:D plm rebelboiu te cam ia gura pe dinainte, iar. a, va dau o idee... faceti cursa enduro vs auto, traseu la alegere. nu fac mistor dar incerc sa va determin sa faceti ceva mai echilibrat. dupa caii din talon, de ex. se practica. daca omu e mega tuner castiga, macar PE MERIT

Mai bine abtinete din afirmatii si ramai in noroiu tau poate acolo castigi mai multe cupe ... nu te roaga nimeni sa vii. Nu iti mai da aere de mare rallyman pe aici..
Inca o rugaminte... incearca sa vorbesti frumos. Ms.

Kent8 18-09-08 10:11

prea mari costurile...ca ar fi persoane care i`ar bate pe multi piloti din cnr sau vtm de i-ar asculta cu urechea.
stiu persoane care i-ar bate cu ceasu din gara pe marii piloti actuali.
pacat ca ii o afacere si nu un hobby

bobby_gsi2 18-09-08 10:25

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1760869)
prea mari costurile...ca ar fi persoane care i`ar bate pe multi piloti din cnr sau vtm de i-ar asculta cu urechea.
stiu persoane care i-ar bate cu ceasu din gara pe marii piloti actuali.
pacat ca ii o afacere si nu un hobby

Serios? care sunt persoanele alea care i-ar bate pe marii piloti? Parerea mea e ca te ia gura pe dinainte. 60-70 % dintre marii piloti au ceva ce persoanele cunoscute de tine nu au...si anume EXPERIENTA. Degeaba ai talent si vointa...crede-ma ca fara experienta nu faci nimic. daca persoanele tale sunt asa tari de ce nu vin la bucovatz? Macar aici te dai mai ieftin dar in regim de cursa.....si sa isi demonstreze acolo ceasurile de la gara. sau le e frica ca si-o fura de la masini mai putin apreciate? Sa fim seriosi....mie imi pare a lauda cu ceva ce nu e al tau. De curiozitate.....da-le tu o masina si pune-i sa faca o proba speciala de minim 10 km....si ai sa imi dai dreptate.

bogdan 18-09-08 11:57

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 1758136)
e stupid sa pui astra 1.7 turbo-diesel...care are 80cp stock si 110cp modificat de-i sar pistoanele la General. adica eu ma bat cu subaru de 260cp si cossworthuri. u'r funny

de coss-uri (sau de coss ca altul in afara de mine nu mai stiu la amatori) nu trebuie sa te mai feresti ca nu vine la cursa asta ,este stricat si este la constanta deci nu pot sa particip din pacate

SUPAPA_Jr 18-09-08 13:23

pai...tu ai fost unul din aia care ai facut show frumos in 2006...aici oricum nu e vorba de cine concureaza la grupa lui...e vorba de grupe in sine...ca se adauga coeficient unor masini cu performante de rahat...si se face un dezechilibru complet...pai compari astra cu evo si wrx? ffs... daca erau grupe etajate corect se putea spune ca e o cursa ok...aia la 2000-2500 pe grupa lor...aia de la 1.4 la 1.8 la grupa lor...fara alte artificii ca sa castige unii si altii cupe ''pe merit''

bog88 18-09-08 13:54

bai frate incerc sa va atrag atentia asupra unei lacune evidente in regulament si ma trezesc cu toti bagatorii in seama pe cap. daca e asa greu de inteles luati chibrituri da la magazin(multeee), si puneti intr-o gramada 300 si in cealalta 110. dupa aia ganditi un pic. unde mai pui ca majoritatea au rwd sau 4x4 ceea ce la urcare e beton. nu e vorba de cupe dar nici nu imi forjez masina pe bani cand pot s-o fac free.

rebelboi: ai 2 personalitati tata. cand ma intrebi de regulamentu de raliuri de nu mai scap de tine, cand ma injuri. esti un ciudatel. cat despre cupe, am si in noroi si pe asfalt. tu? la competitii gen "ia-mi tati wufer maare" si liniute parca. ok eu cu aceeasi bani am investit in ceva mai profi, tu esti un wannabe. e alegerea ta... de ce esti asa frustrat atunci? tzara de comentatori

Rebel_Boy 18-09-08 14:45

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 1761320)
rebelboi: ai 2 personalitati tata. cand ma intrebi de regulamentu de raliuri de nu mai scap de tine, cand ma injuri. esti un ciudatel. cat despre cupe, am si in noroi si pe asfalt. tu? la competitii gen "ia-mi tati wufer maare" si liniute parca. ok eu cu aceeasi bani am investit in ceva mai profi, tu esti un wannabe. e alegerea ta... de ce esti asa frustrat atunci? tzara de comentatori

Bogdane hai sa lamurim odata situatia.. 1. da intradevar te-am intrebat multe cu si depre regulament si stii si de ce.. 2. Daca cursa asta de VTM era oficiala (adik pt piloti adevarati) puteai ridica intrebarile pe care tu le sustii, dar atata timp cat este o cursa destinata amatorilor (ca mine) de ce te enervezi atat de tare? .. intradevar unde cazi tu e o grupa mult prea puternica dar dupa cum am mai spus, daca vrei neaparat o cupa sau un premiu e in defavoarea ta, daca vrei doar sa concurezi de dragul distractiei (eventual pt antrenament) nu ai nimic de pierdut.. Timpi se masoara cu acelasi cronometru, poti compara timpul tau cu a altora cu masina de categoria ta..
3. Sustii in gura mare ca e drumul de rahat.. nu te contrazic ce ai gasit acolo cand ai fost tu ultima data pt ca eu nam fost si nu stiu despre ce e vorba, dar acum personal am sunat la organizatori si mi-au confirmat ca e proaspat asfaltat si sa stau fara grija..

Te astept acolo daca te hotaresti sa vii si sa ne distram, poate sa ne comparam si timpii.. Felicitari pt cupele castigate in "noroi" si pt celelalte.. (m-am exprimat cum m-am exprimat pt ca deja incepusei sa te joci cu nervii mei si vorbeai de sus dar nu uita: avem aceasi pasiune, masinile ni le modificam din banii personali iar singurul lucru care ne diferentiaza e rahatul ala de atestat)

Succes si te astept sa ne vedem cu bine.

Kent8 18-09-08 15:38

bobbygsi, n`am bani sa vin ca am alte proiritati acum...dar as veni cu mare placere sa ma dau.
sunt in campionatul romaniei piloti care au bani si se dau, dar se dau degeaba ca n-au talent.
degeaba ai talent daca n-ai bani, n-ai bani stai acasa.
cam asa sta treaba in romania.
uite...in cluj nu se organizeaza nimic, decat linii pe aeroport o data pe an si acolo merg toti jmecherii care au picioarele goale...dar nu acolo se vede ca stii merge ci pe viraje frane accelerari, etc etc.
in cluj se organizeaza cupa indragostitilor in iarna si atat...si si aia pe acelasi cartodrom ca in ultimii 5 ani, macar daca s-ar face altfel ca asa se stie, pleci de aici si ajungi acolo.
dar macar s-o faca invers sau stiu eu...

bog88 18-09-08 17:04

sa zicem ca veneam sa-mi fac singur comparatiile cu masini de aceeasi putere. dar n-am vazut in 2006 afisati timpii nicaieri.

Rebel_Boy 18-09-08 17:23

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 1761782)
sa zicem ca veneam sa-mi fac singur comparatiile cu masini de aceeasi putere. dar n-am vazut in 2006 afisati timpii nicaieri.

Asta tu stii mai bine ... ce nu cunosc nu comentez. Poate totusi s-a mai invatat din greseli si acum v-a fii mai bine :-)

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning