![]() |
Re: Senatul elimină taxa de poluare, sumele încasate se restituie integral
pff.... cate masini o sa aduca din austria si germania :D o sa fie plin de masini... nu e destul ca si asa e circulatie mare si nu avem drumuri.... acum o sa fie si mai si... dar oricum e veste buna ca scot taxa
|
deja circula niste zvonuri cu niste scoruri de imi vine sa ma strang de gat, ce o sa fie peste 2.0, or sa bubuie.
|
Campania electorala face minuni,ce pacat ca nu dureaza mai mult ;)
|
Ce bine k am programare la RAR pe 25:D
Dar stie cineva daca se poate inscrie ceva pana aproba Guvernul? Eu cat de cat ma grabesc si ar fi ceva dar ar scoate-o mai rpd... Nu am mult de dat dar totusi sunt niste bani:D:D:D:D care in bag in ea cel mai probabil.. !!!JOS CU TAXA!!! |
o data cu taxa jos o sa aduca o gramada de junghiunri ..si asa sunt destule. .trebuie pusa o taxa dar pt masini vechi nu asa liber..
|
Nu va bucurati inca. Asteptati sa treaca si de Camera Deputatilor si sa fie de acord si Basescu. E o veste buna zic eu, dar ganditi-va ca aceasta taxa aducea foarte multi bani la stat. Brusc si-au dat seama ca trebuie sa plateasca toti aceasta taxa si nu doar cei care importa masini, ca deh... e campanie electorala.
Insa dupa alegeri , vor baga ori alta taxa cu o alta denumire, ori vor umfla asigurarile si impozitele. Si inca un lucru. Ganditi-va ca acest lucru va duce la dublarea sau triplarea parcului auto. Toti se vor duce in afara sa-si ia masini "straine" cu cateva sute de euro. Si va bucurati ca scot astia taxa... Unde o sa va mai plimbati cu masinile daca o sa fie super aglomerat tot ? Sa nu mai zic ca distrugem rau de tot mediu... Astia tot defiseaza , dar 1 pom n-am vazut sa planteze si ei, sa nu mai zic de refacerea padurilor. |
corect.asteptati sa treaca alegerile....sa vedeti ce taxe se mai inventeaza
|
Intrebare: Cand am achitat taxa, ar fi trebuit sa-mi pastrez o copie a confirmarii de plata? In ce baza se dau banii inapoi?(diferenta taxa noua si veche) Sau, daca se va scoate taxa asta... in baza carui document se vor restitui banii?
|
eu nu inteleg cum isi fac astia campanie electorala dn banii celor care au platit acea taxa daca banii vor fi restituiti integral? si cu banii dati inapoi mi se pare cam greu sa cred ca ii vor inapoi fara o chitanta sau o dovada ca acea taxa a fost platita.. sau pur si simplu se pot lua dupa data cnd a fost inmatriculata masina, prbbl. in fine.. o veste buna in sf. si`asa trebuie sa-mi inscriu masina in octombrie, o veste destul de buna.. sa vedem cat va dura.. si daca va dura.. si ce se va intampla dupa.. cu Dumnezeu inainte :))) "Sa traim bine" :))
|
eu zic la fel ca se apropie alegerile si vor sa se scoata si ei, dupa ce se vad realesi inventeaza o alta taxa
|
Ai dreptate [ A l i n ]™ 2006 o sa creasca pretzu la asigurari si o sa trebuiasca facute la 6 luni
|
bineeeeeeeeeeeeeeeeeh!!!!
|
Sa fie votata legea si restituiti banii, se va face o coada uriasa la taxe si impozite :D
|
e asa da veste
|
ceva e ca misca tufa !!!:shock::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning