![]() |
re: Oltcit Club 11RL - AG 07 MJT
pai angel eyes-urile sunt gata, trebuie sa le montez,vopsea cere dar nu ii trebuie :D ,urmeaza tinichigerie, adica trasa toata la linie ,jante ,motor ,supensie,si multe altele si o sa vine si vopseaua ,dar usor vin toate (nu sunt fonduri:( ) cum da caldura ma apuc serios de ea ! ms
|
Quote:
sa ai bafta cu proiectul ... daca nu se ivea ocazia financiara sa imi iau solenza ca prima masina , acum aveam si eu oltcit ... si probabil tot o sa imi cumpar unul anul asta sau la anul ... |
angel eyes cum le-ai facut...le-ai cumparat ?
|
2 Attachment(s)
nu ,sunt facute de mine,uite ca in poza,era un filmulet pe youtube cum sa le faci .
Attachment 747782Attachment 747783 |
imi poti pune si mie link-ul , sau sa-mi explici si mie ? te rog frumos
Asta pe PM nu aici! |
nu se pot face si dreptunghiulare angel eyes ? cred ca ar da mai bine!
|
ba da se pot face,dar nu cred ca se mai vede lumina continua ,sunt ciudate si o dai in chitch.
|
15 Attachment(s)
niste poze de azi :D:D ,nu va luati de defecte, ca le stiu si eu .sunt multe !=))))
|
Bafta in continuare cu proiectul, se vede ca ai mult de munca, ai ceva de tras!
|
10 Attachment(s)
da am foarte mult! dar toate la timpu lor ;) ! ms
poze noi :D! cam inalta nu? |
daca ai reusi sa-i pui rotile cu jantele alea...ar arata super masina..o schimba radical...
|
un sfat de la un fost proprietar de oltcit......uita de vanzarea oltcitului pentru ca ai sa plangi dupa el.e adevarat ca,costa ceva intretinerea lui si reconditionarea insa placerea care ti-o ofera aceasta masina nu ti-o ofera o dacie de varzta lui gen berlina 1310 sau 1410 sau de care o fi.eu am facut gresala asta si acum imi pare rau.spor la treaba in continuare.
|
ms mult omule ! da stiu ce zici ,si stiu si cat am muncit la el si nu se vede !Dar asta conteaza mai putin,eu sa fiu multumit de el! bafta si tie !
|
:lol:Succes,tine-o tot asa!!!!!
|
Imi poti spune si mie linkul despre angel eyes sau cel putin sa imi explici,frumusica foc babuta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning