Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo - PGF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/89630-cielo-pgf.html)

NightClubRacer 16-12-08 22:41

re: Cielo - PGF

intre timp, masina a primit alta toba care suna mult mai bine :D de pe fordu meu, o sa pun zilele astea poze si un film cu sunetu ei.

NightClubRacer 21-12-08 08:43

9 Attachment(s)
poze :D inca nam apucat sa fac filmu cu sunetu la toba, am aflat ca nam sunet la camera :lol: poate reusesc azi cu alta camera.

PDV_1989 28-06-09 13:31

Dunga nu mai ai de gand sa scrii/anunti nimic pe forum ? Pune poze cu noile faruri si ce ai mai facut pe la masina :P Trimite-o mai repede la vopsit
Bafta !

NightClubRacer 01-07-09 09:48

rabdare, poate vrea sa revina in fortza :D

SUPAPA_Jr 02-07-09 05:47

zise iar un mare cunoscator 4tuninguist....ai vazut-o,auzit-o sau ceva? de unde iti dai tu seama ca a fost forjata? ca s-a exfoliat bara?

NightClubRacer 03-07-09 11:41

o vorbesc cu proprietaru sa faca niste poze mai clare, ca vad ca iar apar discutii inutile...masina asteapta sa fie vopsita, dar de e criza. Sa fiu si eu un pic ironic si rau: Oricum e bine ca ale tale sunt intr-o stare exceptionala :lol: si numai vorbi asea de sus, crezi ca daca ai 22 ani esti mai cuoscator sau mai trecut prin ale vietii?! Si vezi ca Supapa a zis mai sus daca ai vazut-o, ceea ce inseamna ca si el s-a referit la cum arata :) dar tu cauti cearta si ai gasit-o prietene.

Robert_MNW 03-07-09 14:06

In 3 pagini un singur post este al proprietarului:rolleyes2 daca e cineva aici care cauta cearta voi sunteti, cei care posteaza in locul proprietarului, vreti numai laude si nu acceptati critici atunci nu mai postati pe forumuri, daca masina arata rau si are nevoie de vopsitorie/tinichigerie si posibil si altele. Ce vreti defapt acuma ca lumea sa nu vada capota vopsita cu spray'ul rugina si pragurile indoite...intelegem noi ca e criza si nu sunt bani dar intelegeti si voi ca e un forum si lumea va spune ce gandeste chiar daca va convine sau nu...dar nu trebuie sa cautati cearta sau mizerii de genu...bine ca a ta arata mai bine...:rolleyes2

NightClubRacer 03-07-09 23:49

pei daca nenea care face acele observatii, citea topicu de la inceput vedea ca masina asteapta sa fie vopsita si daia arata asea jalnic. Eu stiam ca pragurile, capota si alte indoituri se refac la vopsire(pardon inainte, la nenea tinichigiu), nu in parcare cu un spray rosu/negru :) Mie nu imi convine ca cineva sa faca niste obervatii fara sa citeasca mai intai, dar in fine termin aici ca sigur o sa iasa si mai urat discutiile...

Si daca se citea si mai atent, se vedea ca proprietaru nu prea le are cu forumu si il mai ajutam noi...ca daia suntem prieteni :)

nt98adu 05-07-09 06:54

Stiu ce inseamna sa tot astepti momentul oportun pentru a intra cu masina la tinichigerie, vopsitorie. Mai stiu ca este enorm de lucru si trebuie atentie la orice detaliu, altfel ai muncit aproape degeaba si ai pierdut niste bani.

Jantele dau bine pe masina, roluirea aripilor spate e ok, insa interiorul rosu imperial cu gri dupa gustul meu nu prea merge. Nu te dor ochii?:rolleyes2

Tweety_rzw 05-09-09 00:44

Ţin să anunţ că PGF arată într-un mare fel şi poate are şi o şedinţă foto promisă de la mine!Roşu unicat îi voi zice de acum...poze cât mai curând!

NightClubRacer 05-09-09 01:57

hai fa mai repede poze ca merita :D arata intr-un mare stil, dar mai are un pic de munca si e gata :D

Tweety_rzw 05-09-09 02:38

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 2612392)
hai fa mai repede poze ca merita :D arata intr-un mare stil, dar mai are un pic de munca si e gata :D

Da într-adevăr plasele vopsite,ici'colo mici retuşuri....ce bine poate da cu bara aia bimmere39m5 :lol: abea aştept !

PDV_1989 20-09-09 14:50

4 Attachment(s)
Cateva poze cu noua infatisare a lui PGF :D

banzay 20-09-09 18:48

Cam exagerate par barile in raport cu restul masinii... Daca barile erau mai aproape de dimensiunile celor originale, masina cred ca ar fi arat mult mai marfa... Jantele alea sunt crima si dau excelent, chiar daca sunt un model ceva mai vechi, a avut inspiratie cine le-a facut asa :) Eleronul ala e marfa si el, farurile sunt super, singura chestie care nu imi place la masina, barile :) Sa o conduci sanatos!

GJ 64 GAB 20-09-09 19:01

Frumoasă maşina!... Pune-i şi praguri la nivel cu barele!... Lasă numărul de pe faţă mai jos... ca să nu pară spoilerul aşa bădăran!... În rest, frumoasă maşina!...
Baftă în continuare!

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning