![]() |
Poate ca nu s-a specificat la inceput ... dar trebuia sa va dati seama ca la un concurs nu se accepta mai multe variante de lucrari.
Una si buna. Comentarii asupra lucrarilor nu se fac aici .. este un concurs, ce naiba. Pe topicul asta trebuiau sa fie decat pozele si eventual nelamuriri/intrebari/raspunsuri... Cititi de la inceput cu atentie .. eu zic ca este foarte clar ce aveti de facut. Numa` bine. |
Pentru a va expune Loganurile si pt a face comentarii aveti topicul asta la dispozitie
:arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=275883#275883 !! |
1 Attachment(s)
am mai bagat o fisa !!!
|
felicitari !
TNG ... a vrut sa spuna , ca aici puneti POZA CU LOGANUL FACUT DE VOI ! IAR ACOLO DISCUTATI si etc. ! |
1 Attachment(s)
al meu nu m-am grabit dar nu mai am timp pt ca maine plec si ma intorc numai sambata
|
prea mult off topic :twisted:
am facut cat de cat curatenie.. :? povestiti in alta parte! aici va expuneti masinile pt. concurs.(punct) |
1 Attachment(s)
ce super cool e :lol:
|
Re:
Quote:
imi place paintjob-ul :) :) :) :) :) :) :) |
1 Attachment(s)
varianta mea :)...cam uratzica :( :( ...dar asta e ...
:arrow: |
1 Attachment(s)
Acum sa dezvalui capodopera mea. Nu stiu sa lucru decat in Paint, asa ca opera ar putea avea ceva imprefectiuni infime :?
|
1 Attachment(s)
si pacat ca nu suntem toti ironici..
oricum, o vers pe placu meu: :lol: |
damn ! super tare !
|
1 Attachment(s)
loganu meu :D
|
din cete vad lumea pana acuma nu s-a semnat....trebuie cumva?
my logan is ready :D cred maine sau poimeine este termentul limita(adika inclusiv in 29? ) si pot sa ii trimit doar la gratzian asa ca sa ma asigur ca lucrarea mea va fi luata in considerare chiar daca maine imi cade netu sau ceva :P |
1 Attachment(s)
:chainsaw:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning