Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Liderul vitezomanilor a zburat pe Autostrada Soarelui cu 257 km/h (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/89559-liderul-vitezomanilor-zburat-autostrada-soarelui-257-km.html)

Sonny 05-09-08 18:32

Re: Liderul vitezomanilor a zburat pe Autostrada Soarelui cu 257 km/h

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 1733892)
nu l-au mai prins... i-au inregistrat numarul si iau trimis amenda acasa ;)

Uita-te pe filmulet si o sa vezi ca l-au oprit.

bmwm5 05-09-08 19:16

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1734045)
hhahahaaa sa-ti zic ca eu si pe a1 si pe a2 oricum ar fi traficu am o viteza medie de 180, merg pentru ca poate masina, daca am loc ma duc cu 200, iar la 200 iti zic eu ca atentia nu e ca la 130-140, unde eu personal sunt total neatent.

exact ce am spus eu,vii tu ca o racheta cu 200+,in fata ta e un nene cu bagaje,familie si asa mai departe cu o masina care poate merge cu 130,trage de volan stanga si...esti mort

Sindrom 05-09-08 20:08

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1734328)
exact ce am spus eu,vii tu ca o racheta cu 200+,in fata ta e un nene cu bagaje,familie si asa mai departe cu o masina care poate merge cu 130,trage de volan stanga si...esti mort

haha stii pe a2 cate tiruri fac asa???? TOATE, stii pentru ce exista banda de urgenta, pentru asta, eu cand vin cu 200, si vad pe banda 1 2 care stau sa depaseasca, crede-ma ca incetinesc, si e destul de simplu, el trage stanga, nu ii dai claxon flash tragi usor de volan dreapta, si ii iei locul, totul tine sa nu-l sperii sa nu-l deranjezi ca atunci se intampla nenorocirile, cand se pierd unii cu firea, adrenalina e prea mare, etc
am intalnic o gramada de pusti vara asta cand ma duceam la mare, cel mai rau m-au socat unii, erau 5 intr-un seria 3, model 2002 pe acolo, le-am dat flash-uri odata, accellera rau de tot masina, si am mers dupa el vreo 10 km, dupa aia nu stiu ce s-a intamplat dar s-a potolit si a trecut pe banda 1, din asta ce vrei sa inteleg, ori ziceau, doar nu depaseste 308-u un bmw, si altceva cred ca nu le ajungea benzina.

Tudorache$ 05-09-08 21:11

veneam asta vara din concediu si pe A2 si mergeam cu 150 km/h si trece pe langa mine unu cu un s-class cred ca avea vreo 250+ eu de parca stateam pe loc.Inca o chestie cum ala cu BMW-ul a prins 257 km/h ca din cate stiu eu toate bmw-urile sunt limitate la 250 km/h.

bmwm5 05-09-08 21:17

cat de greu crezi ca e sa scoti limitarea?

sir_sanjei 05-09-08 23:07

frate nebunie tara asta. cum sa mergi cu 250+ pe un sector de drum ce nu iti permite decat 100+?
chiar daca ai masina si motor si mai stiu eu ce rachete, chiar daca esti pe autostrada, chiar daca drumul e ft bun si ft bine semnalizat(indicatoare, marcaje laterale....) e cam mult sa mergi cu viteza asta. tinand cont ca nu esti singur pe drum ar trebuii sa lasi masina mai moale. accidente se pot intampla din neatentia altuia, pt ca nu conduc ca sa ma uit in retrovizoare.

CT-05-DGP 06-09-08 00:17

Pe mine era sa ma ia radaru cu 195 noroc ca aveam in fata un s classe :D

zapp_ecko 06-09-08 01:43

Quote:

Originally Posted by AdrianC4 (Post 1734040)
Ce m-a frapat... Nici un mort pe A2.. Si se merge cu peste 130km/h...

Cu alte cuvinte.. VITEZA NU UCIDE!

UCIDE starea proasta a drumurilor, lipsa lor, lipsa autostrazilor la iesire din tara, Tir-urile care merg cu 60 si te obliga sa te bagi la risc, NEMARCAREA drumurilor, sau proasta lor gestiune... ETC...

De vina sunt ei ca sunt morti, nu soferii care merg tare...

Da, am fost in Germania, mergeam blana pana in 200, si ma depaseau break-uri.. Astre, Golfuri, etc... Si aia nu cred ca au morti pe sosele.. Dar noi, cred ca facem acest record negativ mai mult decat toate tarile care au drumuri...
Autostrazi, nu ulite!

Ca tare bine zici...

zapp_ecko 06-09-08 01:56

Inconstienti suntem noi cei care mergem cu peste 200, cam asta e concluzia din topic. Parerea mea personala este ca un accident mortal se poate intampla si la 50, majoritatea accidentelor se intampla pana la 100 km\h fiinda nu ai cum sa nu franezi. Insa cei mai inconstienti sunt cei ce nu se asiguracand incep sa faca o depasire si au impresia ca mai este timp pana vine cel din spate. Asa ca cei care spun ca suntem insonstienti noi astia vitezomanii, mai ganditi-va odata cand va uitati in oglinda. acum ma vezi un punct mic, ai clipit si sunt langa tine. Inconstient sunt eu pentru mine, TAMPIT esti tu pentru toti cand nu te asiguri. Daca iti e frica de viteza pe autostrada si consideri ca tu la 130 te deplasezi repede, DU-TE CU TRENU LA MARE!!!e mai sigur asa...

agentu`secret 06-09-08 01:57

Quote:

Originally Posted by Grigoras Cristian (Post 1733813)
asta e nimic, nu se spune real, am fost eu in cta, si recordul integistrat pe radar pe a2 a fost de 340 sau 350 de un lambo.

iar delirati..usor cu declaratiile astea ..bine ca nu ati trcut la 400

iulian_sasser 06-09-08 11:00

oricum am sarit de la subiect...
1. merge cu viteza si se lasa prins de radar cine are bani si in plus sie ca poate scapa
2. cine e obisnuit sa mearga cu viteza e mult mai atent decat un om de varsta a3-a cu carnet de multi ani pt care 100km/h e o viteza supersonica si nu se mai asigura
3. cine e inconstient sau nu stie sa conduca face accident oriunde
4. cine stie sa mearga cu viteza isi da seama la ce riscuri se expune si daca e o problema sau apare ceva franeaza
5. poti sa stai in fata blocului sau casei, sa iti cada o caramida in cap si tot mori

sonki 06-09-08 11:41

Care dintre voi s-a gandit de cate sute de metri are nevoie sa se opreasca de la 250+ in conditiii de siguranta ,evident.Pe franarile violente la viteze marii,masinile topaie ca dracu.
Si mie imi place sa ma duc tare ,dar nu avem drumuri....avem cai si oi pe autostrada plus betivi.
Sunt tanar ,dar mare parte din ultima generatie de soferii suntr varza ...doar figuri...mai au si gura mare desi ei sunt vinovati...le cumpara parintii masini puternice de care-i doare in basca ca nu au muncit gram pentru elle.
Conduceti cu grija si mai vedeti propaganda nemtilor anti viteza,alcool.
Totul se poate schimba intr-o secunda.

DarkJEDI 06-09-08 12:04

Veneam prin februarie la bucuresti si fiind gol pe autostrada imi permiteam sa o tin constant la 160. eu banda 2 ,iar mai in departare pe banda 1 mergea unu cu dacia in fundu unui tir. la vreo 50 m in fata mea ala cu dacia semnalizeaza , da nu se mai uita si in oglinda ca stie el ca nu vine nimeni. am dat claxon, frana in blana si vreau sa zic, ca daca nu se baga ala la loc in timp record il faceam pilaf, pentru ca nu reusisem sa reduc viteza cu 80 kmph in 40 m cat am avut sa franez. Eu nu inteleg de ce nu se fac reexaminari si teste psihologice dure pentru astia care au carnet de peste 20 ani. astia fac accidente care merg incet nu aia care merg repede.

DarkJEDI 06-09-08 12:06

o masina la 250 kmph are nevoie cam de 240-300 m sa opreasca in functie de capacitatea masinii de franare. tinand cont ca un porsche opreste de la 200 in 155 m, vedeti si voi.

Danutz Bratosin 06-09-08 12:59

totusi...300 km/h cred ca a mers cineva cu viteza asta pe A2...

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning