Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi a4 1.8b (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/89316-audi-a4-1-8b.html)

soosy 28-03-09 12:19

Re: Audi a4 1.8b

3 Attachment(s)
inca valabil anuntu cu vanzarea...mai mutl cash dar si variante cu bora golf 4 tdi chiar si ne inscris sau e46

+cv poze asa timp liber:D

soosy 15-04-09 20:34

a ramas sa rezolv cv la masina in urma suspensie foarte coborate din germania mi-a frecat aripa roata si da incet incet rugina,,,si dupa c o fac zilele astea masina va avea nou proprietar...deci daca el va continua p aici....dar eu am maritat-o:D
km fara numar si mai ales fara incidente....

soosy 30-04-09 19:37

d bine d rau masina inca este la me:X:D.......
mai astept un pic.....mi-ar trebui cv diesel bora sau e46,variante sau o dau cash 5300.....insa vine vara si ma apuc d ea sa fac una alta....
primii pasi capota peste faruri si reconditionarea jentiilor;)......apoi se strang fonduri pt evacuare inox si cv muzica.....

soosy 30-04-09 20:03

4 Attachment(s)
mai adaug si eu 2-3poze caldute caldute:D cu un golfan propitator si chiar deja superb unui bun prieten,fost coleg bla bla

si o poza cam cum ar arata cu capota trasa:x k si ideie....
pareri?!

soosy 14-05-09 21:52

nu am mai postat d cv vreme.....cica masina in este la vanzare
nush sa ma apuc d ea sau nu(tras capota peste faruri,evacuare inox si cv muzica)pt inceput.....
sau mai astept sa vad c si cum......
m-ar interesa bora sau e46....ofer 2 masini sau schimb p schimb cu neinmatriculata....
sau cash:D.....
is indecis;)

riv_gms 21-05-09 07:45

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 2190909)
inca valabil anuntu cu vanzarea...mai mutl cash dar si variante cu bora golf 4 tdi chiar si ne inscris sau e46

+cv poze asa timp liber:D

sincer nu stiu dc te-ai da dp Audi pe WV... oricum este alegerea ta ...si pt a4 1.8 este un motor super ok

soosy 27-05-09 23:24

mda...mrs pentru apreciere.......insa am o obsesie pentru bmw,nu stiu de ce dar na.....
oricum nu ii urgenta sa o dau pentru ca masina este prefecta,si garantez ca in realitate arata mai bine
sa vad cu ofertele,s-ar putea sa ramana totusi masina
numai bine
up la cash si variante

soosy 11-06-09 19:48

din pacate a devenit extrem de urgent(ma asteapta noua masina)
neee money
pentru ceva vreme cine este interesat nici un leu un plus sau minus 5000europeni:D
daca nu rezolv vara asta ramane la mine......
deci for sale;)

marius_bmw_gtm 26-06-09 16:53

Pana aici arata destul de bine Felicitari!
Ar trebui un eleron mai elegant dar merge si asa;)
Ceva schimbari a mai suferit sau ai "dat-o"?

soosy 26-06-09 18:43

sal
inca nu am dat-o acum devine cat mai rugent fiinda ma astepta "beamweul"
in rest totul este asa cum a venit din germany:D
eu am in plan sa pun masca fara emblema si sa fac o fac putin bad boy sa renunt la pleoape
cat despre eleron nush,imi place asa dar s-ar putea sa fie schimbari in caz de ramane masina(schimbari vor fi sigur in acel caz insa la eleron ma refer ca s-ar putea)
mrs pentru urari

soosy 04-07-09 03:12

3 Attachment(s)
ceva poze de azi...un pic mai curata
maisna sta,este inca la vanzare.........pentru cei interesati 5000 fix fix nimic in plus sau minus

soosy 24-07-09 12:17

masina este in continuare in starea cum a fost adusa din germania....am schimbat si niste placute frana....
a fost facut si un vag test....TOTUL este ok.....nu are erori nu necesita nici o investitie in partea tehnica sau optica

soosy 03-08-09 12:51

nimic nou...masinuta sta...
va urma un schimb de ulei curand si cam atat....isi astapta urmatorul proprietar care sa-l foloseasca....
sau astept momentul in care masina urmarita de mine pentru cumparare se va da..si atunci va intra la mici mari modificari
inca FOR SALE
5000euu

crystyhack 07-08-09 13:04

de unde pot colectiona si eu o pereche de pleoape pentru faruri la un audi a4 din 1997 ?:D multumesc

soosy 07-08-09 19:14

Quote:

Originally Posted by crystyhack (Post 2541076)
de unde pot colectiona si eu o pereche de pleoape pentru faruri la un audi a4 din 1997 ?:D multumesc

salut
eu asa am cumparat masina din germany dar din cate am auzit si vzut is undeva in jur de 25-30eu perechea...dar s-ar putea sa gasesti si mai ieftin pe aici pe acol.....
numai sa nu iei pleoape care is ca si o rama ca arata urat....astea is mai dragute numai deasupra farului(nu stiu daca intelegi ce zic)
si pana la urma daca acum vrei sa investeti eu recomand un bad boy din capota(cam max 100 eu cu tot cu vopsit)
numai bine

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning