![]() |
Re: Masina de weekend
6 Attachment(s)
Aygo, Auris.. Deci ce urmeaza pt o masina de weekend? CELICA, binenteles..
Iti recomand o Toyota Celica 1.8 TS VVTL-i 192cp. Surprizele incep dupa 6000RPM, unde incepe VVTL-i sa-si faca treaba.. Are fratele meu una de vanzare, dar nu zic neaparat sa o iei pe a lui. Sincer iti zic, mergi pe Celica. Intruneste toate conditiile tale, inclusiv consumul. Dupa cum probabil stii, Toyota este lider mondial al vanzarilor de automobile. De fiabilitate nu-ti mai zic, fiindca ai deja doua modele si banuiesc ca stii cum sunt Toyot-ele. Toyota Celica Carburant: Benzina An fabricatie: 2003 Capacitate: 1,800 cmc Putere: 200 CP Rulaj: 96,000 km Locatie:SIBIU Dotari: EURO 3; CUTIE MANUALA 6+1; CULOARE ROSU-FERRARI; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; CD MP3 ALPINE,WOOFER 500W; BUTON START; ALARMA MAAT 679HF; TRC+ESP; SPALATOR FARURI; SPOILER FATA MODIFICAT; ELERON; STOPURI MODIFICATE; FILTRU K&N; EVACUARE FULL REMUS; SUSPENSII MODIFICATE; CAUCIUCURI YOKOHAMA NOI. MASINA ESTE INMATRICULATA ESTE IN STARE PERFECTA, IMPECABILA. PRET: 15,500 EURO Masina este a fratelui meu. Relatii la: 0723 55 03 55 - Catalin Attachment 652831Attachment 652832Attachment 652833 Attachment 652834Attachment 652835Attachment 652836 |
Re: Masina de weekend
Am fost cu prietena la o cafea si era o celica parcata, ea nu prea le are cu masinile, m-a intrebat ce e, i-am zis detalii. Ii place celica, si imi place si mie :) Daca o sa gasesc una care sa se incadreze in pret, nu cred ca o sa ezit. Ramane sa ma decid intre 5 locuri sau tractiune spate.
Dupa cum spuneam, probabil anul viitor spre iarna o sa fie achizitia, paote se lamureste si treaba cu taxa de inmatriculare pana atunci. Raman deschis si la alte sugestii :) |
All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2025 4Tuning