Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Cateva poze \"***\" (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8901-cateva-poze.html)

sv_alcatrazz 09-11-05 17:55

uita`te la numere frate....shi apoi mai vb.... :wink:

sv_alcatrazz 09-11-05 17:56

eu vad ca are numere de suceava kadettu....

sv_alcatrazz 09-11-05 17:57

eu vad ca are numere de suceava.....

KAmikazee2005 09-11-05 20:19

deci sv_alcatrazzzz terminca cu certurile, asta 1 la mana, si 2 kadettu este din sv, si este a vecinului meu, o sa il vedetzi in parcare pe marasesti langa posta.... avea si neoane, daca nu ma insel a fost prima majina cu neoane din sv, insa au fost furate:) prietenii stiu dc:)

TND--TEAM 09-11-05 20:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sv_alcatrazz\"
eu vad ca are numere de suceava.....

deci tot ce ai scris tu in 3 posturi puteai sa scrii intr_ulnul singur fara sa faci un roman sau p[ostezi in disperare sa faci mii de posturi !!!! :lol:

KAmikazee2005 09-11-05 20:34

deci... avetzi chef de cearta sau ce?? suntetzi in acelasi club, incercati sa nu va certati, si u sv_alcatrazz nu fii asa de revoltata!

TND--TEAM 09-11-05 22:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KAmikazee2005\"
deci... avetzi chef de cearta sau ce?? suntetzi in acelasi club, incercati sa nu va certati, si u sv_alcatrazz nu fii asa de revoltata!

NU AI POZE CU KADETUL MAI CLARE CA ALE MELE SUNT CAM !!! :oops: VREAU SA IL VAD DIN TOATE POZITIIL;E ! :lol:

sv_alcatrazz 09-11-05 22:49

ok man......nu te teme ca nu incerc sa imi fac eu posst`uri....dak vrei pot shi sa imi shterg nicku si sa imi fac altu ca sa nu vez ca sunt ashea,....oricum nah....nu vreau sa ma mai cert....ok....peace....shi scuze de cearta....... :lol: :wink:

KAmikazee2005 10-11-05 12:01

tnd... sincer majina nu e cine stie ce! dar o sa ii fac nijte poze!

siminelsimi 08-02-06 23:29

eu zic ca ar fi mai bine sa fie sters topicu asta .. n-are o treaba cu tuningu si botosaniu .. majoritatea masinilor sunt din dorohoi daca nu ma insel ..

TND--TEAM 10-02-06 20:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"siminelsimi\"
eu zic ca ar fi mai bine sa fie sters topicu asta .. n-are o treaba cu tuningu si botosaniu .. majoritatea masinilor sunt din dorohoi daca nu ma insel ..

Si asa ca la Bt sunt putine topikuri hai deacuma sa stergem tot nu vrei ?????? si s-a mai zis dar inate citeste toate paginile nu este un topik pt masini tunate :twisted: ca sa stii da

TND--TEAM 10-02-06 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"siminelsimi\"

da bmw_ul alka rosu da golful made by C&O tuning ce nu au valoare sAu ce da pontiacum mai are nevoie de tuning pune si tu poze daca ai si mai putine vorbe :evil:

Yonut21 10-02-06 20:59

Ba baiatule Dorohoiul nu face parte din judetul Botosani?
Si cine esti tu de te-ai trezit acu` si vii aici ca sa faci lege...Dute frate prin alte topicuri, dar nu vii tu aici si ceri sa fie inchis pentru ca nu tu l-ai creat!!! Nu-ti convine ceva la topicul asta nu intra si posta aici ai inteles? :twisted:

siminelsimi 12-02-06 21:23

ma baiatule , cine a zis ca eu intru si fac legea aici ? si TND-TEAM , ma scuzi da eu stiam ca forumu e si pentru discutii nu numai pentru poze. . si in caz ca nu ai observat nu sunt singuru care a obiectat asupra topicului , ia si mai uita-te prin forumul altor orashe si spune-mi daca mai gasesti un topic de genu asta. si daca te doare asa tare ca nu sunt topicuri , mai bine 4-5 bune unde sa ai ce vedea decat 20 cu masini pe care sa le vezi la tot coltzu, cam atat.

siminelsimi 12-02-06 21:26

aa ,da, pentru golfu ala rosu facut de c&o n-am ce comenta , ia si baga-l la \"masini din botosani\". nu va mai turatzi atat ca nu v-a luat nimeni capu

All times are GMT +2. The time now is 07:36.

- Copyright 2026 4Tuning