![]() |
Re: Nissan Sunny Gti-R
bai nush.............ca mi-a luat ala hartia....eu i-am spus de omologare la roti si el nu mi-a spus nik:))))) acum sa vedem
Din cate stiam eu, poate ma insel, trebuie sa platesti in jur de 150 ron pt omologare roti..........eu am \platit 300 ron pe tot Romaniaaaaaaa trezeste-te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
tu nu omologhezi rotile ptr ca au fost asa din fabrica :)))) |
mda si asta e o optiune............dar acum sa vedem cum iese treaba.......sa o inmatriculez eu si dupa aia mai vedem ce o sa mai facem!!!!
|
masina cu potential desi dintotdeauna m-i sa parut o hidosenie modelul in sine
13 sec .pe 402 m .. inseamna ca stai bine la capitolul asta. cum ti setat controleru'? ps: n-o mai da in mistouri after all we are all car lovers |
lasa-l asa hidos.....cam asta e si ideea!!!
Arata-mi o masina la vremea aia (in afara de gtr) care-i facea fata micului gtir!!!!!!! Observ ca stai in UK....deci mi se pare cam aiurea sa nu stii despre masina asta!!!!! L-am setat exact asa cum scrie in instructiunile de montaj!!! |
e crima masinuta . acum 2-3 ani ma uitam pe net la filmulete cu gti-R sunny si ma minunam la ce poate masinuta asta . ma bucur ca avem in RO > Galati asa ceva :)
de curiozitate , la ce norma de poluare au incadrato astia de la RAR ? sa te bucuri de ea sanaos si fara incidente neplacute !!! |
trebuia sa fie botu mai lung cu juma de metru la Buzau ..si era si mai smechera masina :))
sa o stapanesti sanatos . |
Quote:
|
Noutati.......
Are si ea buletin de Romania si numere pe masura;) GL - 13 - GTR |
sa-ti traiasca masina cu numere de ro :)
|
Pune ceva video, in afara de ala de pe utube, sa vedem steroizii rasnitzei ;) sau il lasi sa para ca si lup in blana de miel? Hai arata-ne ceva
|
ce sa va arat?!?!?..........nu am mai mult decat exista pe youtube.....am mai pus un filmuletz--> sunny vs 350z.
|
Quote:
de unde deduci ca nu stiu despre masina.? ce motor avea Ztul din film? |
z-tul 3,5 v6 automat+nos
|
3.5 normal, ma refeream la bhp si ma gandeam daca e automat sau nu.
a trebuit sa schimbi fizic farurile pt inmatriculare ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning