![]() |
Re: Audi 100 A6 ieftin
De vanzare in continuare
|
Hai ma sa facem schimb,da-te pe dastea micute.iti mai dau o diferenta si ne intalnim la jumate;)
Ai motorul mare tu - V6 - anii o dau inapoi si o sa scapi cam greu de ea ... mai gandeste-te..bafta |
4 Attachment(s)
un golf3 din 97 motor1,6
|
Pt Kidu: Nu vreau sa scap de masina pe care o am si care imi place la nebunie ci vreau sa o vand tot pt un audi quattro(eventual 1.6, 1.9TDI). I-am facut itp-ul, merge impecapil, nu bate nimic(am schimbat un capat de bara si am strans rulmentii pe spate), dotari are... Nu m-ar deranja sa o mai tin 1 an pana o vand, daca o vand..nu ma preseaza nimic.
Apropo de celica, nu comentez, doar ca vreau berlina Pt. Oancea: la prima vedere as fi fost interesat de schimb, dar masina nu are dotari de loc, iar motorul iti moare in mers...cam naspa Bafta baieti-spor la afaceri si multumesc pt. oferte |
4 Attachment(s)
te intereseaza un golf3 din 97
|
Nu prea are dotari Golful si am vazut in postarile tale ca ai probleme-iti moare motorul in mers...
|
sa rezolvat,am schimbat senzorul hall,are aer conditionat,inchidere centralizata,alarma,geamuri electrice
|
intra daca poti pe id [email protected] sa vb- sunt online
|
Auto vanduta. Frumoasa masina a mai fost, dar consumul nu prea mi l-am permis. Admin, poti sa imi inchizi postul. Numai bine tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning