![]() |
Re: O.CT Audi S3 - 550 CP si RWD
In cazul asta, desi scrie bi-turbo pe motor, cred ca sunt 2 turbine identice.
Bi = 2 twin = gemeni, gemene Deci twin turbo poti spune doar la 2 turbine identice, iar bi-turbo, poti sa spui in ambele cazuri. |
Nu cred ca e o masina de strada.
|
Quote:
|
o mica racheta pe roti
|
foarte frumos...orice masina tunata arata mai frumos decat originalul...dar nu prea conteaza exterioru'...conteaza ce ai sub capota :lol:
|
Frumos....masina ideala pt mine...nici prea prea nici foarte foarte....:X
|
cred ca are tractiune spate de la bmw :), mare minune de nu o fi asa :) de la un 320 ceva :):D
|
hahahahah.....ce oameni. de haldex controller ai auzit???
|
Pai ma, daca S3 e tractiune fata trebuia sa imprumute o tractiune spate de la cineva, nu? :D :D :D Si oricum, chestia aia din interior de deasupra torpedoului de scrie "Cuatro" pe ea e numai de forma. Sa nu-mi spui ca nu stiai Bogdane si stai atata in masina aia!?!?!
|
nu stiu..la mine e pusa din obor...
|
Intre Twin-turbo si Bi-Turbo s-ar putea spune k este cam acelasi lucru dar este totusi ceva ce face diferenta intre ele si anume felul in care sunt asezate turbinele , si mai important felul in care acestea lucreaza , pot functiona ambele sau p rand , d ex turbo 1 pana la 1 bar , dupa care intervine cea de a-2-a pt o presiune mai mare ... :P
|
tare de tot
|
Foarte tare masina si ideea de schimbat tractiunea.
Foarte tare si discutia despre biturbo / twin-turbo. Ambele denumiri indica doua turbine fie ca sunt identice si isi impart treaba jumate-jumate fie ca sunt diferite si lucreaza la diferite turatii....iar twin nu inseamna ca sunt identice cum se scria mai sus. |
ce mai conteaza cum sunt turbinele pozitionate oricum trage clasa 550cp la greutatea masinii plus ca sunt 2 turbine,va spun din experienta am mers intrun golf twin-turbo 600hp ceva de necrezut in ce hal trage.simti ca ti se ridica plamanii in gat:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning