![]() |
Re: Prezinta-ti masina
Aha atunci asteptam !!
|
Hai .. mai prezentati-va unu masina .. forum de masini si .. n-aveti masini sau ce? :)
|
Vw golf 3 lim an 97 Tdi 90 cp
gri metal in curand: -folie cat mai inchisa -jante -faruri Cam atat..nu ma complic prea tare pentru ca nu se merita.. Poze..in curand:D |
Quote:
Si ia zi'ne tu de ce nu se merita.... chiar sunt curios !!! |
Pai..nu prea sta acasa..deci nu are cine mere cu mashina
-preturile la masini scad foarte repede...si o dai mai gratis -nu avem drumuri pentru masini mai joase -eu personal nu am o parcare sigur..doar cea din fata blocului Am patit o cu fosta masina un Ford Focus kombi din 2003...cea din semnatura...mi a fost sparta luneta dp spate si zgariata cu cheia ..si de atunci am zis ca nu imi mai iau o mashina nou a /investesc bani in ceva daca nu am o parcare sigur si buna.. Ma puteti gasi pe aceasta adresa daca aveti intrebari : [email protected] :rolleyes2 |
nu cred ca este cineva care sa nu aiba o urma de cheie pe masina...si ce?!
oricum se zgaraie, este atinsa,sar pietre etc. daca faci ceva, faci pt sufletelul tau....parerea mea |
la urma urmei asta`i parerea lui..is banii lui..masina lui...face omu ce vrea cu ea..:D:D
|
Next ! :D
|
1 Attachment(s)
Frumoasa, nu? 1.6 109cp. I-as pune o turbina sau un chiptuning, da nu stiu unde si cat ar costa.
|
Quote:
ps.cat iti consuma?? |
Quote:
|
Alex cauta sa-ti cumperi turbina de undeva (instalatia toata) si apoi pe altcineva s-o monteze :lol: Vezi la "byAlin" poate se ocupa si cu din astea ... nu stiu .. sau la dumbrava rosie la autopark deutch
|
Quote:
|
Quote:
|
cipul pe gpl = zero.
turbo??? trebuie ff multi bani pt kit de turbo si multe modificari. alex lasa masina in pace.(2 zile am desfacut pe la ea) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning