![]() |
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
inca o chestie! nu mergeti cu bmw-u cu benzina f putina... (rezerva) pompa de benzina a ajuns sa prinda si aer, si sa bulit azi am schimbato!... asta e, daca nu-s pe salar:))
|
6 Attachment(s)
Cum sa da jos sa se curete sau sa se schimbe cu unele nichelate.
Sunt in jur de 100euro originale, toate 4 bucatile. Mare atentie cu clipsurile, ca se rup foarte foarte usor. |
Referitor la A NU MERGE PE REZERVA, ia aer asa cum bine a spus Baluba16 + ca ia si gunoaie de pe fundul rezervorului
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Cum se pot da scaunele jos in siguranta, pt a se curata mocheta pe dedesubt sau pt a se retapita.
- Asigurati`va ca ati deconectat bateria si asteptati intre 15-20min pt a evita aprinderea Airbagului in bord (unde este cazul). - Da`ti scaunul in fata pt a se vedea surubul din spate, o sa vedeti un plastic, care acopera surubul. - Da`ti jos plasticul, dupa aceea surubul. - Da`ti dupa aceea scaunul in spate pt a se vedea surubul din fata (urmeaza aceeasi procedura pt desurubarea lui). - Sunt 2 suruburi pe`o parte, 2 pe`o parte. - Da`ti scaunul iar in fata pt a vedea conexiunile cablurilor si scoaterea din mufe, absolut toate. - Se aspira sau se tapiteaza scaunul.....dupa caz ;) - Dupa aceea reasamblarea lor:idea: Sper c`am fost destul de folositor si util. Spor la treaba. |
salut nu are nimeni un manual pentru un e36 325tds din 1998? va multumesc
|
poa sa imi spuna si mie cineva ce poa sa aibe masina mea de pierde putere de la 5000 ? sa fie debitmetru ? cateodata cand fac stanga dreapta la semafor ma dau tare cu a 1-a si cand dau rpd a2-a se ingana nitel motoru si pe urma incepe sa traga :|...eu nu am bujiile schimbate si nici uleiu...care e ca negru...saptamana asta nu am avut timp sa le schimb...ce ulei trebuie sa bag e bun castrol 5w-40 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Da, asa cum s`a mai spus trebuie skimbate bujiile, filtru de aer dar mai ales cel de benzina....eu am masina mea (E36) din septembrie anu trecut, si deabia luna trecuta i`am skimbat filtru de benzina(nu avea nimic, asa am vrut eu) si se cunoaste altfel cum trage.
Referitor la ulei, eu bag 10w40 Mobil 1, aproape toti prietenii mei cu E36 baga Mobil1. Bafta cu pisicuta si sper sa`ti rezolvi problema |
multumesc ptr raspunsuri...sper luni-marti sa le schimb
|
Quote:
Ca fapt divers intre 1983 si 2004 la Bmw seriile 3,5,7,8 sistemul de ambreiaj este acelasi,adica hidraulic!Pedala tine mai sus sau mai jos in functie de uzura discului! |
normal cum tre sa tina ? la mine tine cam sus:|
|
Knd e nou tine jos, pt k e nou, si n`are pic de uzura....in timp se uzeaza si tine din ce in ce mai sus.
Eu l`am skimbat prin ianuarie si acum imi tine la jumatate. Vorba lui hanneman, sa ne`arati si noua cum se regleaza ;) |
apropos, la mine nu merge chestia cu acele la bord cu testul
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning