Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Edy Sierra v12 (300cp) VS KEMAL Mustang (300cp) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/8844-edy-sierra-v12-300cp-vs-kemal-mustang-300cp.html)

KEMAL 14-10-05 11:42

fie care masina are avantajele si dezavabtalele lui unu are matoru mai mare cu mai multi cilinri si e si mai usor unu e o generatie nou si e facuta de la fabrica sa fuga si masinile sunt cam pe acolo aman2 adic a chiar oricine ar castiga nu ar ajunge la linie cu mult mai devreme adica nu o sa fie o diferenta mare oricum asa ca o sa fie o cursa suoer tare si de neuitata asa ca va doresc vizonarea placute pe toti si cum aziz si edy asta nu e o cursa de orgoliu pe la urma o sa castiga prietenie ori care arfi rezultatu asa ca bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scorpio GL 15-10-05 19:42

In sfarsit niste oameni cu fair play.Felicitarile mele.

B-69-TAU 15-10-05 20:15

sunt baieti de nota 20! sunt de pus la rana!

DnI 16-10-05 00:50

in sfarsit o liniuta adevarata...

vom vedea daca tehnologia anilor 90 si experienta lui Edy vor reusii sa spulbere o masina la care nici nu ma gandesc cat costa :D :D

TigraPower 16-10-05 16:15

sal

hmmm..eu crd ca sierra castiga...sierra...e mai usoara...si poate sierra aia..are ceva in plus la motor..ca la mustang...ma greu..dar la sierra.merge pe carburator.... :roll: ...si mustangu are sanse...deoarece este o masina noua...tehnoligie noua..avansata... :roll: ..dar eu merg pe sierra... :)

B 68 VLD 17-10-05 01:17

Quote:

o masina la care nici nu ma gandesc cat costa
Pe site la ei (America) spun ca pretul la masina este cuprins intre 19770 si 29995 dolari. La noi in tara nu stiu cat costa. Teoretic daca o cumperi de acolo nu ar veni foarte mult, cred ca maxim 45.000E! :lol:

EvLSant0S 17-10-05 13:24

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"TigraPower\"
hmmm..eu crd ca sierra castiga...sierra...e mai usoara...si poate sierra aia..are ceva in plus la motor..ca la mustang...ma greu..dar la sierra.merge pe carburator.... :roll: ...si mustangu are sanse...deoarece este o masina noua...tehnoligie noua..avansata... :roll: ..dar eu merg pe sierra... :)

sa incepem ... :)
adevarat , sierra e mai usoara cu .. cateva sute de kg , 2-3 sute , poate are ceva in plus la motor, fals , garantez ;) , sierra merge pe carburator ? :lol: motor de bmw .. 5000 cmc , v12 .. merge pe carburator ? :lol:
wtf dude ?! :lol:

KEMAL 17-10-05 15:35

SALUT VLAD
gata te intos cand iesim la un suc
hai sa iti zic sa sti si tu si toti alti care anca nu stiu ceva sigur
masina in america costa 25000 dolar
eu am luat o cu 35000 pret chip
si in total cu toate taxele adica vamale accize plus lizingu 2 ani ma costat 50000 euro masina si mai am sis 250 euro casco pe luna adica 6000 euro in 2 ani asa ca masina costa 50000 euro cu totul in romannia sta e varianta de v8 premium adica cel mai scumpa mustang la modelu asta are 4600 cm 305 cp 5.7sec 0-100 kmh si are 1600 kg astae tot

Skma 17-10-05 17:25

Merg pe Bmw ! :D 8)

Street Shark 17-10-05 17:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KEMAL\"
SALUT VLAD
si in total cu toate taxele adica vamale accize plus lizingu 2 ani ma costat 50000 euro masina si mai am sis 250 euro casco pe luna adica 6000 euro in 2 ani asa ca masina costa 50000 euro cu totul in romannia sta e varianta de v8 premium adica cel mai scumpa mustang la modelu asta are 4600 cm 305 cp 5.7sec 0-100 kmh si are 1600 kg astae tot

Frumoasa masina.Sa o folosesti sanatos.
Bafta!

EVOLUTION8 17-10-05 18:13

Ieri am vazut pe Mihalache un mustang gri cu o alta bara pe spate si cu o priza pe capota.
E al tau??
Sau este altul

TigraPower 17-10-05 19:00

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

adevarat , sierra e mai usoara cu .. cateva sute de kg , 2-3 sute , poate are ceva in plus la motor, fals , garantez ;) , sierra merge pe carburator ? :lol: motor de bmw .. 5000 cmc , v12 .. merge pe carburator ? :lol:

scuze frate.n-am stiut de motor..ca e de bmw....sorry....oricum tot pe sierra raman..dar am mai zis...are sanse mari si Mustang.....tehnologia noua..e imprevizibila... :) ...

P.S. Unde va avea loc cursa si cand ?? :?:

B 68 VLD 17-10-05 23:33

Quote:

Ieri am vazut pe Mihalache un mustang gri cu o alta bara pe spate si cu o priza pe capota.
Si eu am vazut un Mustang tot gri fara numar pe fata. La spate nu m-am uitat. Cred ca este altul.

Quote:

SALUT VLAD
Salut Kemal. Din punctul meu de vedere la banii care i-ai dat ai luat cea mai tare masina. Arata super bine, fuge, este rara, este muscle car. 8) La suc iesim cand vrei tu atata ca nu mai am numarul tau de telefon. :oops: 0723202531 este numarul meu. Ori ma suni tu cand ai chef/timp sa iesi ori da-mi un beep/mesaj cu numarul tau si te sun eu cand am chef/timp. :lol:

Ca sa fiu on-topic nu stiu ce sa zic sa fiu sincer. Nu am vazut nici una dintre masini pe viu cum merge si nici nu am mers cu ele/nici condus. Totusi inclin spre Mustang pt ca este mai nou. Cursa, cum s-a mai zis, o sa fie una foarte stransa dar extrem de interesanta. Este genu' de liniuta care-mi place. :D O sa-mi cumpar floricele, ochelari 3d si un scaun de piele comod inainte sa ma uit.

EvLSant0S 18-10-05 01:01

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

scuze frate.n-am stiut de motor..ca e de bmw....sorry....oricum tot pe sierra raman..dar am mai zis...are sanse mari si Mustang.....tehnologia noua..e imprevizibila... :) ...

P.S. Unde va avea loc cursa si cand ?? :?:

cursa va avea loc pe 23 octombrie la cursa de la craiova !
mustangul cu priza si etc are numere de america mi se pare , nu este al lui kemal ;)

slkamg 18-10-05 11:44

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10870

La Galati ca se pare ca vin amandoi si mai vine si un M5 de la Bucuresti cu GSIul, Dogu, Insomnia, SEI, SEBY, KWX, lista lunga nu gluma.
Inclin balanta in partea lui Ford Mustang.

All times are GMT +2. The time now is 05:58.

- Copyright 2026 4Tuning