![]() |
fie care masina are avantajele si dezavabtalele lui unu are matoru mai mare cu mai multi cilinri si e si mai usor unu e o generatie nou si e facuta de la fabrica sa fuga si masinile sunt cam pe acolo aman2 adic a chiar oricine ar castiga nu ar ajunge la linie cu mult mai devreme adica nu o sa fie o diferenta mare oricum asa ca o sa fie o cursa suoer tare si de neuitata asa ca va doresc vizonarea placute pe toti si cum aziz si edy asta nu e o cursa de orgoliu pe la urma o sa castiga prietenie ori care arfi rezultatu asa ca bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
In sfarsit niste oameni cu fair play.Felicitarile mele.
|
sunt baieti de nota 20! sunt de pus la rana!
|
in sfarsit o liniuta adevarata...
vom vedea daca tehnologia anilor 90 si experienta lui Edy vor reusii sa spulbere o masina la care nici nu ma gandesc cat costa :D :D |
sal
hmmm..eu crd ca sierra castiga...sierra...e mai usoara...si poate sierra aia..are ceva in plus la motor..ca la mustang...ma greu..dar la sierra.merge pe carburator.... :roll: ...si mustangu are sanse...deoarece este o masina noua...tehnoligie noua..avansata... :roll: ..dar eu merg pe sierra... :)
|
Quote:
|
Re: sal
Quote:
adevarat , sierra e mai usoara cu .. cateva sute de kg , 2-3 sute , poate are ceva in plus la motor, fals , garantez ;) , sierra merge pe carburator ? :lol: motor de bmw .. 5000 cmc , v12 .. merge pe carburator ? :lol: wtf dude ?! :lol: |
SALUT VLAD
gata te intos cand iesim la un suc hai sa iti zic sa sti si tu si toti alti care anca nu stiu ceva sigur masina in america costa 25000 dolar eu am luat o cu 35000 pret chip si in total cu toate taxele adica vamale accize plus lizingu 2 ani ma costat 50000 euro masina si mai am sis 250 euro casco pe luna adica 6000 euro in 2 ani asa ca masina costa 50000 euro cu totul in romannia sta e varianta de v8 premium adica cel mai scumpa mustang la modelu asta are 4600 cm 305 cp 5.7sec 0-100 kmh si are 1600 kg astae tot |
Merg pe Bmw ! :D 8)
|
Re:
Quote:
Bafta! |
Ieri am vazut pe Mihalache un mustang gri cu o alta bara pe spate si cu o priza pe capota.
E al tau?? Sau este altul |
Quote:
P.S. Unde va avea loc cursa si cand ?? :?: |
Quote:
Quote:
Ca sa fiu on-topic nu stiu ce sa zic sa fiu sincer. Nu am vazut nici una dintre masini pe viu cum merge si nici nu am mers cu ele/nici condus. Totusi inclin spre Mustang pt ca este mai nou. Cursa, cum s-a mai zis, o sa fie una foarte stransa dar extrem de interesanta. Este genu' de liniuta care-mi place. :D O sa-mi cumpar floricele, ochelari 3d si un scaun de piele comod inainte sa ma uit. |
Quote:
mustangul cu priza si etc are numere de america mi se pare , nu este al lui kemal ;) |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10870
La Galati ca se pare ca vin amandoi si mai vine si un M5 de la Bucuresti cu GSIul, Dogu, Insomnia, SEI, SEBY, KWX, lista lunga nu gluma. Inclin balanta in partea lui Ford Mustang. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning