Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Faruri tuning pentru Oltcit (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/88270-faruri-tuning-oltcit.html)

andrei dragosh 28-08-08 14:55

Re: faruri tuning la oltean

pentru becul cu 2 filamente, am modificat soclul becului de semnalizare prin aplicarea a 2 gauri la baza lui. gaurile sunt pentru cele 2 fire +, (semnalizare si pozitie). ,.......firele sunt lipite direct pe fundul fasungului de la bec :D.
o sa revin cu poze, poate mai pe seara sau maine

julaikos 28-08-08 15:10

e si asta o solutie doar ca e mai naspa cand ti se arde becu si n-ai pistol de liipit la indemana :d
daaar iti poti face un bec de rezerva cu fire lipite de el de cativa cm lungime si doar le unesti cu firele vechi,pui izolatie si merge :)

andrei dragosh 29-08-08 15:59

cumperi becuri bune,...si se ard cel mult odata pe an:D....eu zi caa merita efortul

meryn 01-09-08 12:05

marfa rau farurile astea mai ales pe negru , bodyspeed parca spunea ceva de sticla de la far cred ca singura solutie e sa gasesti undeva sa le faci din plastic transparent ca sa le ai in clar cel putin asa am vazut la un tico si se vedea bestial angel-ul

andrei dragosh 03-09-08 08:38

stii cumva cine face sticla clara,..cine o toarna sau cine modeleaza plexicul in forma aia?

morpheusmaster 03-09-08 13:11

si eu sunt interesat :D ;) De exemplu daca ii dau sticla de la un far, care nu este clara...imi poate face o replica a ei din plexi sau sticla care este clara???

meryn 03-09-08 15:28

Din pacate momentan nu stiu dar daca ma mai intalnesc cu tipu ala il intreb unde le-a facut pote ne ajuta si pe noi cu o recomandare

JUST-DO-IT 03-09-08 16:10

super arata cu farurile cu lupa pe oltean... am avut si eu unu rosu da prin grija idiotilor din primarie am ramas cu buza umflata...
pse super ideea bafta in continuare

morpheusmaster 01-10-08 23:08

Man, cand vin pe acasa...daca imi gasesc 2 lupe ma ajuti sa imi fac si eu asa la Fiat?

bodyspeed 02-10-08 15:16

Pentru cei din Bucuresti vă dau eu un pont !! Unde se face geam din plexic transparent , vă zic şi cāt costă , dar să mă ajutaţi şi pe mine, ideea e că pot să vin să le iau dar de comandat e mai greu pentru că nu ajung curānd in Bucuresti să pot sta pāna sunt gata ...
@morpheusmaster dacă vrei contactează-mă pe privat , laşi id ,şi vorbim

andrei dragosh 04-10-08 12:52

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1787647)
Man, cand vin pe acasa...daca imi gasesc 2 lupe ma ajuti sa imi fac si eu asa la Fiat?

da te ajut....numai ca a inceput facultatea...si sunt mai mult prin bacau

andrei dragosh 04-10-08 12:53

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1788557)
Pentru cei din Bucuresti vă dau eu un pont !! Unde se face geam din plexic transparent , vă zic şi cāt costă , dar să mă ajutaţi şi pe mine, ideea e că pot să vin să le iau dar de comandat e mai greu pentru că nu ajung curānd in Bucuresti să pot sta pāna sunt gata ...
@morpheusmaster dacă vrei contactează-mă pe privat , laşi id ,şi vorbim

oki,...merci de pot...ideea e ca le-am scos la vanzare,....imi trebe motor la masina si cutie:(

morpheusmaster 05-10-08 00:06

@Andrei: Man...si eu sunt pe la facultate...rezolvam noi intro vacanta ceva...nu e bai...:) si nu esti onlyone in Roman ;)

andrei dragosh 06-10-08 10:01

onlyone in Roman .....adica singurul cu oltean:D

JustAlex 11-05-11 16:35

Re: Faruri tuning pentru Oltcit

Farurile mele :P

https://img6.imageshack.us/img6/5736/picture0381.jpg

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning