![]() |
Re: E36 - 318is Coupe - CJ 14 LFS
Quote:
cum am mai spus, asa am facut eu cu dacia, bine eu am vandut-o la 2 sapt mai tarziu, aveam deja client, insa el nu avea de gand sa ii schimbe nr-ul de inmatriculare... mai tarziu, si asa imi tinea nr blocat. |
Ai fost acuma in seara asta pe la 11-12 la sala sporturilor...mai era o dacie gri si dupa aceea au venit 2 golfuri V... Tu erai...??:-P:-):-):-)
|
dap:P eu eram :D dar doar 1 golf 5 era cu noi ...
|
8 Attachment(s)
a inceput procesu de curatenie! Insfarsit am prins umpic de soare caldut si am zis sa-i fac o spalare generala. am tratat pielea, spalat textila, siliconat bordu, lustruit geamurile si normal am spalat-o si la exterior! am bagat cam 1milion in unelte si cam 2-3 ore in lucru manual, dar in final imi place ce a iesit (oricum foarte ciudat dar foarte putina murdarie am scos din interior, masina chiar a fost intretinuta si curatita!!)
(scuzati calitatea asa zisa proasta a pozelor, sunt facute cu telu) :P edit: nu-s io ala din prima poza :P e un prieten care ma ajutat cu finisarea in detaliu :D |
Explica-mi si mie, atata timp cat volanul e imbracat in piele, de ce mai tii husa aia pe el???
|
Quote:
pentru ca nu ii place si trebuie sa mi-l vanda mie :lol: |
Ahh am inteles, o sa-si cumpere volan M :P
|
Se vede ca a fost la veterinar pisica! :D
|
din pacate pielea e mancata in 2 locuri urat de tot, in sensu ca nu mai e, deci trebuie schimbata integral, de aceea are husa :( dar promit ca, atunci cand mi se va reface bugetul am sa caut pe cineva care stie meserie si o imbrac iara in piele, cum a facut razvan....
in alta ordine de idei, azi am avut RAR-ul si din pacate m-au respins din cauza franei de mana care are 80% diferenta, o roata franeaza bine cealalta deloc. in rest nu mi-a zis nimic deci cred ca e ok! si din pacate pe langa ca ma costat 287roni cred ca mai trebuie sa platesc odata 90roni cand ma duc iara, echivalentul a unei noi verificari.... :| sincer mi se pare stupid de mult 1mil pt o verificare tehnica, pe cand un itp e 20 sau 30roni... de suma de 3mil nici nu mai vb...oricum ma bucur ca doar frana a fost de bai... maine am programare la mecanic si fac frana, ambreiajul si s-ar putea si sistemul audio...(la altcineva nu tot la mecanic :P) va voi tine la curent :P |
Quote:
|
Quote:
|
ITP-ul e ~100RON si la Dacia acum... :)
Alex_Tiger, pacat ca te baga astia la cheltuieli in plus... puteau sa inchida ochii si ei, oricum frana de mana o folosesti doar la parcari si e eficienta si asa. |
Ai uitat tu sa dai de-o bere ceva(ciubuc)... ca statea altfel treaba :lol::lol::lol:
|
ei bine, am fost ieri la mecanic cu micuta si i-am luat ambreiaj nou si am strans frana de mana urmand ca azi dimineata sa merg la RAR-u. totul f bine si frumos, am stat 1 ora la rar si am rezolvat tot, m-au chemat luni dupa acte, cat despre masina...hmm acum defapt descopar adevarata ei putere :D eh eh ce frumos se invart rotile alea!
acum as avea niste intrebari/sugestii care daca sunteti "draguti" sa mi le raspundeti/dati :D 1. autoblocant: sincer as vrea sa-i pun autoblocant telul meu fiind sa invat tainele driftingului in realitate de data asta! -ma intereseaza, logic, ce fel de lsd imi trebe? adica tot vad ca sunt de pe M de pe 2.5, toate asta si toate rapoartele lor merg si pe a mea? care ar fi cel mai indicat pt motorasu meu de 1.8? 2. vreau sa ma ocup umpic de ochii ei si anume lupe pe faza scurta deoarece va venii si instal de xenon si angel eyes. intrebarea mea este: se vad bine angel eye's pe faruri originale (cu sticla rotunda peste far)? deoarece nu vreau sa schimb farurile originale (imi plac prea mult). Aici mai vreau sa intreb daca se poate schimba faza mea scurta care nu are lupa cu una tot originala dar cu lupa, potrivesc? si cam atat deocamdata, mai intreb cand mai imi aduc aminte :D |
4 Attachment(s)
a da, si cateva poze noi :P tot cu telu din pacate, inca nu am apucat la o sedinta cum se cade :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning