Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Renault Symbol va debuta la Moscova (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/88033-noul-renault-symbol-debuta-moscova.html)

Undying_Renault 21-08-08 09:27

Re: Noul Renault Symbol va debuta la Moscova

chestia cu 250 de kmh e datorata faptului ca mai au borduri in stoc de pe la clio si trebuiau sa faca ceva cu ele si cum clio campus nu se vinde mai deloc in europa de vest(nu prea am vazut)... au zis ca o sa bage symbolul iarasi pe gat la noi... si sincer... pentru o firma mare(daca o sa aiba cat de cat pretul vechiului symbol) e foarte ok sa achizitioneze 10-20 masini de-astea... in fond... este o masina fara pretentii nici de performante nici de design..

Alfa 164 21-08-08 10:51

Quote:

pe cuvantul meu majoritatea vorbiti de parca ati avea nu stiu ce masini super tari in materie de design
Avand in vedere faptul ca detin 2 masini desenate de Pininfarina + un Renault Laguna 1 , am dreptul sa spun ca este URAT RAU ?! :D

bogdan gba 21-08-08 11:08

Masina intr-adevar nu este foarte reusita. Are anumite elemente de design imprumutate de la alte masini. Dar sunt convins ca cei care il cumpara, nu face cum facem noi.. adica sa spunem ca seamana cu nu stiu ce... ca renault are numai masini nu stiu cum, etc...

Si kilometrajul e pana la 250 pt ca e altfel numerotat: nu mai e 20, 40, 60... , este 10, 30, 50... si era nasol sa se opreasca la 230. Asa ca s-au oprit la 250... chiar daca nu va ajunge niciodata acul pe acolo.

SV25MBN 21-08-08 11:53

Nici pe la 230 nu va ajunge, deci era acelasi lucru :)

Astra mea are kilometrajul pana la 220, iar Symbolul nu se va ridica niciodata la nivelul ei, privind performantele, sau viteza maxima. Si sincer nu ma intereseaza ca e pana la 220, acum daca nu ai o masina cu kilometrajul pana pe la 250 ar trebui sa te simti complexat, chiar daca masina aia nu va atinge niciodata nici pe aproape viteza aia, sau ce? 8)

22VIN 21-08-08 12:29

citesc unele posturi si tot nu-mi vine sa cred...
ferrari, lamborghini, veniti de faceti-le astora o masina de 10mii euro poate asa o sa fie multumiti...
de fapt, nu... toate masinile low cost sa dispara de pe planeta. sa ramana doar "rachetele" si superbitatile, sa vedem cati dintre noi vor mai conduce o masina? poate vom strange 1 an de zile bani sa inchiriem una pentru o zi

Alfa 164 21-08-08 13:45

Quote:

citesc unele posturi si tot nu-mi vine sa cred...
ferrari, lamborghini, veniti de faceti-le astora o masina de 10mii euro poate asa o sa fie multumiti...
de fapt, nu... toate masinile low cost sa dispara de pe planeta. sa ramana doar "rachetele" si superbitatile, sa vedem cati dintre noi vor mai conduce o masina? poate vom strange 1 an de zile bani sa inchiriem una pentru o zi
Ma scuzati , imi retrag cuvintele...ESTE SUPERB NOUL RENAULT , este o masina "low cost" deci este SUPERB , eu nu am dreptul sa imi dau cu parerea , dar nu-i nimic pentru ca voi vinde toate "rachetele" mele si imi voi lua si eu Logan sau Renault NOU ca sa am si eu masina domne' !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ce daca este cam instabila ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca nu fuge ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca nu are dotari si nici macar nu s-a auzit de climatronic , piele si altceva ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca ma tine doar vreo 5 ani ? ESTE MASINA NOUA ACUM ! Ce daca ploua in ea ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca ma lasa in drum ? ESTE NOUA SI ARE GARANTIE !

Romanul este hipnotizat de MASINA NOUA indiferent cat de slaba este , ceilalti care prefera variante SH NU AU DREPTUL LA PARERI , EI NU AU MASINA NOUA ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Petty 21-08-08 13:52

Romanul vrea o masina mare pt. a avea spatiu de carat mare cu ea si loc sa se tolaneasca in ea dar nu il intereseaza ce inglobeaza masina aia ce performante ce tinuta de drum ce siguranta ii ofera masina aia , sa fie mare sa aibe un motor mic dar care sa fuga tare si sa consume si putin ( imposibil ) si renault asta le ofera niste cuti de masini cu un pret mediu de achizitie dar cu o fiabilitate slaba si cost de intretinere mare . Le da ce vor ei .

Petty 21-08-08 13:53

S ei sunt p....i ca le cumpara .

STRES 21-08-08 14:16

E SHTIFT !

JUST-DO-IT 21-08-08 14:33

doamne!!!chiar cand credeam ca mai rau ca loganu nu se poate....

22VIN 21-08-08 14:45

Quote:

Originally Posted by Alfa 164 (Post 1707641)
Ma scuzati , imi retrag cuvintele...ESTE SUPERB NOUL RENAULT , este o masina "low cost" deci este SUPERB , eu nu am dreptul sa imi dau cu parerea , dar nu-i nimic pentru ca voi vinde toate "rachetele" mele si imi voi lua si eu Logan sau Renault NOU ca sa am si eu masina domne' !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ce daca este cam instabila ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca nu fuge ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca nu are dotari si nici macar nu s-a auzit de climatronic , piele si altceva ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca ma tine doar vreo 5 ani ? ESTE MASINA NOUA ACUM ! Ce daca ploua in ea ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca ma lasa in drum ? ESTE NOUA SI ARE GARANTIE !

Romanul este hipnotizat de MASINA NOUA indiferent cat de slaba este , ceilalti care prefera variante SH NU AU DREPTUL LA PARERI , EI NU AU MASINA NOUA ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

frate SCUTESTE-MA cu vechiturile tale. lasa-ma in pace cu minunile tale de pininfarina. fac ceva foarte urat mirositor pe ele daca sunt de pe vremea de cand era mama fata mare:lol: prefer un logan de x ori in locul lor. prefe ro masina NOUA pentru ca pot sa am incredere in ea, pot sa plec undeva la 3000km fara sa-mi fac griji ca-mi cedeaza x sau y pentru ca masina are nu stiu cati ani. ia-ti tu fierul vechi al europei si iau eu masina noua ok? acu lasa-ne in pace, du-te sa ai orgasm in pininfarine de 150cai si nu te baga sa mai critici absurd toate masinile low-cost, pentru ca nu ai motiv

Petty 21-08-08 14:45

Mama prostilor e mereu gravida . Super tare replica asta .

22VIN 21-08-08 14:47

si apropo, nu am zis ca e superb, am zis ca e PRACTIC si pentru multi asta conteaza. degeaba ma plimb in ceva frumos si vechi de nu stiu cati ani daca stiu ca atat m-a dus capu sa-mi fac credit pe n ani si sa platesc la o vechitura.

Petty 21-08-08 14:52

Pentru amphetamine . Conceptia ta e ok dar compara doua masini noi . Iar alfa romeo , fiat , ferrari . lamborghini , pagandi zonda , maserati continuam cu italieni astia marunti e cu mult peste logan by renault si opel si multi alti obositi care mai schimba un far il face mai lung mai rotung , un stop de culoare galbena si dupa alba sau transparenta la semnal si gata alt model .

kosmyn_sl65AMG 21-08-08 14:53

urata masina ,spatele e urat cu draci,mai ii pun si 250 in bord ,zici k cine stie ce bmw ar fi

All times are GMT +2. The time now is 16:25.

- Copyright 2026 4Tuning